Jennifer Lopez: "Θα ήταν ευλογία αν κατάφερνα να κάνω κι άλλα παιδιά!"

Η J-Lo είναι μια super μαμά!
Jennifer Lopez: "Θα ήταν ευλογία αν κατάφερνα να κάνω κι άλλα παιδιά!"



Η αγαπημένη Jennifer Lopez σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, ανοίγει το σπίτι της και φωτογραφίζεται μαζί με τα δύο της 6χρονα δίδυμα, τον Max και την Emme σαν μια τρελή τρελή οικογένεια! Και αν νομίζεις ότι διαφέρει σε νοοτροπία από μια κοινή θνητή κάνεις λάθος! Τι θέλει πιο πολύ από κάθε τι μια γυναίκα; Να κάνει πολλά παιδιά! Το ίδιο θέλει και η Jennifer!

Στην φωτογράφισή της για το περιοδικό People, παραδέχτηκε πως θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να κάνει ακόμα ένα παιδί. "Το ξέρω ότι είμαι 45 χρονών, αλλά για μένα θα ήταν ευλογία αν μπορούσα να κάνω ακόμα ένα παιδί!" παραδέχτηκε, ενώ πλέον η απόλυτη σεξοβόμβα είναι... single. 

"Θα λάτρευα να ξανακάνω δίδυμα! Ένα βράδυ που είχα ξαπλώσει αγκαλιά με την Emme το σκεφτόμουν και πραγματικά ευχόμουν να συμβεί! Βέβαια, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου για την ώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..." παραδέχτηκε. 

"Το ξέρω ότι όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους, αλλά είναι αγάπη άνευ όρων! Πραγματικά αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου είναι μοναδικά! Ανυπομονώ κάθε μέρα να δω τι κάνουν και αισθάνομαι πως το καλύτερο όλων είναι να μην μπλέκομαι και τόσο στα πόδια τους! Μέχρι στιγμής όμως όλα είναι καλά!" παραδέχτηκε γεμάτη ενθουσιασμό ενώ ακόμα είπε: "Tα παιδιά σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο απίστευτα πράγματα!"