J-Lo είσαι Θεά! H Lopez μας δείχνει τι θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Η Jennifer Lopez ποζάρει για την νέα καμπάνια ρούχων της εταιρίας Kohl's.
J-Lo είσαι Θεά! H Lopez μας δείχνει τι θα φορέσουμε το καλοκαίρι



H J-Lo μπορεί μόλις να επέστρεψε από την περιοδεία της ταινίας της "The Boy Next Door" ενώ παράλληλα γυρίζει νέα επεισόδια για το reality show του Fox "American Idol" αλλά παρά το busy πρόγραμμά της, συνεχίζει να ετοιμάζει νέα projects! Aυτήν την φορά, έκανε το μοντέλο για την νέα collection Spring/ Summer 2015 της διάσημης εταιρίας ρούχων Kohl's και το αποτέλεσμα φυσικά είναι εντυπωσιακό!

Η 45χρονη Jennifer Lopez πόσταρε ενθουσιασμένη μερικά snapshots από την φωτογράφιση στο Instagram ενώ μάλιστα έγραψε: "Behind the scenes look at the spring/summer 2015 collection with @kohls. #staytuned #jlocollection #kohls". Φορώντας ένα sexy μαύρο jumpsuit, cage heels κι ένα λευκό blazer στον ώμο πόζαρε δείχνοντας τον πιο hot εαυτό της!

Εξίσου εντυπωσιακά ήταν τα χρυσά κοσμήματα που επέλεξε, ενώ το ψηλό ponytail ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κάνοντας την να μοιάζει υπέροχη! Το honey-toned μακιγιάζ έδειχνε άψογο πάνω της χαρίζοντας της ένα φυσικό μαύρισμα, ενώ το... aggressive look με τα χέρια στις τσέπες την έκανε ακόμα πιο sexy!