H αλλαγή φύλου του Bruce Jenner θα γίνει... reality!

Μήπως τελικά δεν είναι τόσο αθώα η απόφαση του πατριού των Kardashians να γίνει γυναίκα;
H αλλαγή φύλου του Bruce Jenner θα γίνει... reality!



Ο Bruce Jenner αποφάσισε να γίνει γυναίκα. Αυτό είναι γνωστό. Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι πως θα κάνει reality την διαδικασία αλλαγής φύλου έχοντας μάλιστα και τις Kardashians μαζί του!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο 65χρονος άντρας, ο οποίος το 1976 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ στο δέκαθλο, θα κάνει το δικό του reality-ντοκιμαντέρ όπου θα βλέπουμε την διαδικασία αλλαγής φύλου.

«Ο κόσμος θα δει όλη την αλλαγή του Bruce» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι φήμες μάλιστα θέλουν την πρώην σύζυγο του, Kris, να είναι πίσω από την παραγωγή!

Το reality θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Μάιο, αμέσως μετά το τέλος του έτερου show των Kardashians, με τους λόγους να είναι προφανείς.

Αυτό που δεν είναι όμως πλέον προφανές, είναι η απόφαση του Bruce να γίνει γυναίκα, καθώς μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει reality το μυαλό όλων πηγαίνει προφανώς στο οικονομικό σκέλος. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για την οικογένεια των Kardashians…