Ο Johnny Depp ντύνεται γαμπρός

Το πήρε απόφαση ο 51χρονος ηθοποιός: Παντρεύεται την Amber Heard και μάλιστα άμεσα!
Ο Johnny Depp ντύνεται γαμπρός



Ο Johnny Depp και η Amber Heard το πήραν απόφαση και έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παντρευτούν στο ιδιωτικό νησί του 51χρονου star στις Μπαχάμες!

Το ζευγάρι, το οποίο είναι αρραβωνιασμένο από το 2013, αποφάσισε να κάνει τον γάμο το Σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου στο Little Hall’s Pond Cay, το ιδιωτικό νησί του Depp στην Καραϊβική, σε ένα μικρό σύμπλεγμα έξω από τις Μπαχάμες.

Οι καλεσμένοι δεν θα είναι περισσότεροι από 50 ώστε να μπορέσουν να μείνουν στην έπαυλη του Depp ενώ μερικοί θα φιλοξενηθούν και στο yacht του 51χρονου super star, το «Vajoliroja», το οποίο έχει πάρει το όνομα του από τα πρώτα γράμματα των δυο παιδιών του με την Vanessa Paradis.

To νυφικό της 28χρονης Heard θα είναι της Stella McCartney ενώ οι εκπρόσωποι των δυο ηθοποιών δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά δεν έχουν διαψεύσει τον επικείμενο γάμο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τα γυρίσματα του Rum Diary το 2012 ενώ αρκετές φορές είχε ακουστεί πως ήταν κοντά στον χωρισμό, κάτι που προφανώς δεν συνέβη!

Ο Johnny Depp και η Amber Heard αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2013 με καλεσμένους τον Marilyn Manson, τον Steven Tyler, την Mandy Moore, τον Ryan Adams και τον Jerry Bruckheimer ενώ το πάρτι ήταν σε 20’s theme.

Ο Αμερικανός star είχε σχέση με την Vanessa Paradis από το 2002 μέχρι το 2012, χωρίς να παντρευτούν, ενώ είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του Ninth Gate…

Bίον Ανθόσπαρτον να ευχηθούμε!