10 υπέροχες εμφανίσεις της Δούκισσας στο DWTS 5: Tα στυλ που ξεχωρίσαμε

Πότε ως sexy girl κι άλλες πάλι φορές σαν... πριγκίπισσα!
10 υπέροχες εμφανίσεις της Δούκισσας στο DWTS 5: Tα στυλ που ξεχωρίσαμε



Άλλο ένα Dancing with the stars φθάνει στο τέλος του! Όλη την χρονιά παρακολουθήσαμε και θαυμάσαμε τους διαγωνιζόμενους όμως αυτό που πάντα τραβούσε την προσοχή μας ήταν το look της αγαπημένης Δούκισσας Νομικού. Κάθε φορά που έμπαινε στο πλατό όλες την παρατηρούσαμε από την κορυφή ως τα νύχια και σχολιάζαμε αν αυτό που φοράει είναι μακρύ ή κοντό και πόσο sexy είναι! 

Για αυτό τον λόγο, ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο fabulous εμφανίσεις της και σκεφτήκαμε προς στιγμήν πώς θα ήταν αν φορούσαμε και εμείς ένα από όλα αυτά τα dazzling φορέματα! Σίγουρα δεν θα τα επιλέγαμε για τις βραδινές μας εμφανίσεις παρόλο που ήταν απίστευτα glamour, όμως ξεχωρίσαμε και κάποιες εμφανίσεις τις οποίες σίγουρα με κάποιες μικρές παραλλαγές μπορούμε να υιοθετήσουμε!

Το sexy μαύρο jumpsuit που έκλεψε τις εντυπώσεις ή ακόμα και το mini μαύρο- χρυσό φόρεμα που είδαμε με εντελώς διαφορετικό μάτι! Άλλωστε ποια μπορεί να πει όχι στα glitter; Καμιά! Βέβαια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμφανιστούμε με ένα φόρεμα που έχει πάνω του... 19.000 κρύσταλλα αλλά με ένα sexy λευκό διαφανές χωρίς εσώρουχο όπως η Δούκισσα στην πρεμιέρα; Ίσως ναι!