Φωτιά στα κόκκινα! Η Irina Shayk στην πιο φλογερή της εμφάνιση

H 29χρονη καλλονή μας δείχνει πώς θα κάνουμε μια εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα...
Φωτιά στα κόκκινα! Η Irina Shayk στην πιο φλογερή της εμφάνιση



H Ρωσίδα καλλονή είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών Avon! Για αυτό τον λόγο πέταξε μέχρι το Μεξικό στην εκδήλωση της εταιρείας Crazy For Kisses προκειμένου να κάνει την παρουσίαση των προϊόντων και μετά να φωτογραφηθεί μοιράζοντας πολλά φιλιά στους θαυμαστές της! 

Η 29χρονη Irina Shayk τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το φλογερό mini κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ενώ έλαμπε στην κυριολεξία καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίασης! Με έναν αυστηρό κότσο είχε πιασμένα τα μαλλιά της και φυσικά το έντονο κόκκινο κραγιόν έδεσε άψογα με το υπόλοιπο σύνολο αναδεικνύοντας τα σαρκώδη χείλη της.

Πάντως, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν φαίνεται να πτοείται και ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό της από τον διεθνή άσσο του ποδοσφαίρου Christiano Ronaldo παρόλο που οι τελευταίες φήμες τον θέλουν να έχει ήδη βρει την επόμενη. Όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους έφθασε στο οριστικό της τέλος μετά από πέντε χρόνια, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο "The Rock" Dwayne Johnson πολιορκεί την Irina στενά...