Τι είναι το Super Bowl και γιατί απόψε οι Αμερικανοί θα μείνουν στα σπίτια τους

Αυτό το βράδυ τα κορίτσια της Αμερικής θα ψάχνουν τους άντρες με το σταγονόμετρο.
Τι είναι το Super Bowl και γιατί απόψε οι Αμερικανοί θα μείνουν στα σπίτια τους



Το Super Bowl το πρωτοάκουσα σε ένα επεισόδιο του «How I met your mother» και από τότε το είχα απλοϊκά στο μυαλό μου ως ένα πολύ σημαντικό αθλητικό event με το οποίο οι Αμερικανοί παθαίνουν αμόκ. Όταν μεγάλωσα λίγο, κατάλαβα ότι δεν πρόκειται για ένα αθλητικό event, αλλά ΤΟ αθλητικό event, κάτι δηλαδή σαν το Champions League του Αμερικανικού ποδοσφαίρου. 

Απόψε τα αγόρια της Αμερικής θα μείνουν στα σπίτια τους για να δουν την αναμέτρηση μεταξύ New England Patriots και Seattle Seahawks, το λάιβ του ημιχρόνου και τις διαφημίσεις για τις οποίες επενδύθηκαν εκατομμύρια δολάρια. 

Αυτή τη χρονιά στη σκηνή θα ανέβει η  Katy Perry, με την συμμετοχή του Lenny Kravitz και μίας μυστηριώδους καλεσμένης.  Η Katy Perry βέβαια, δήλωσε ότι το δικό της show δεν θα είναι τόσο τέλειο όσο της Beyonce… Πάντως, αν κρίνουμε από το παρακάτω teaser θα είναι υπερπαραγωγή.

Η αποψινή μέρα όμως είναι αφιερωμένη στις πιτσαρίες και τα delivery, όπως σε αντίστοιχες δικές μας περιπτώσεις στα σουβλατζίδικα. Λέγεται ότι οι πίτσες που θα καταναλωθούν σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ θα είχαν έκταση ίση με 47 γήπεδα αμερικανικού ποδοσφαίρου!

Δεν είναι άλλωστε, τυχαία, το πρώτο σε τηλεθέαση event στην Αμερική (στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο τελικός του Super Idol). Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, όλα τα σπουδαία brand θέλουν μερικά δευτερόλεπτα από αυτό το διαφημιστικό χρόνο. Και αν έχουν τα λεφτά να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή των τηλεθεατών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι πιο σέξι διαφημίσεις όλων των εποχών έχουν κάνει πρεμιέρα αυτή την ημέρα. ΕΔΩ μπορείς να δεις τις καλύτερες των καλύτερων διαφημίσεων που προβλήθηκαν ποτέ στο Super Bowl. 

Μία παραδόξως όχι και τόσο σέξι διαφήμιση για το Super Bowl είναι αυτή της Kim Kardashian που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. Aντίθετα, το brand της Victoria’s Secret ξέρει πολύ καλά πώς να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των αντρών που διψούν για μπάλα. 

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα gossip του μεγάλου αυτού event!