Ποιος είπε ότι η Rihanna είναι η νέα Grace Kelly;

Crash Test: Rihanna VS Grace Kelly
Ποιος είπε ότι η Rihanna είναι η νέα Grace Kelly;



Δεν λέμε, πολύ ωραίο κορίτσι και πολύ ταλαντούχα η Rihanna, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.  Αλλά είναι η νέα… Grace Kelly; Μήπως είναι λίγο υπερβολικό; Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο αγαπημένος σχεδιαστής της Rihanna, ο creative director του brand Balmain, Olivier Rousteing.  

Ο 28χρονος σχεδιαστής είπε στην εφημερίδα «The Telegraph» ότι η 26χρονη pop star έχει την αύρα και το χάρισμα των πιο θρυλικών γυναικών στην ιστορία, μεταξύ των οποίων είναι η Madonna και η Grace Kelly. «Έχει αυτή την αύρα, αυτό το χάρισμα. Δεν είναι μόνο σεξουαλικό. Είναι κάτι άλλο. Είναι σαν μία νέα Grace Kelly ή Madonna. Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί έναν νέο κόσμο» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Rousteing επίσης πιστεύει ότι ο ιδρυτής του οίκου, o Pierre Balmain θα ενέκρινε τις ακραίες εμφανίσεις της τραγουδίστριας καθώς αγαπούσε τις δυνατές γυναίκες και εκείνες που έχουν κάτι να πουν. 

Με αφορμή την αποθέωση της Rihanna από τον Rousteing, θα δούμε ποια είναι τα κοινά σημεία της με την Grace Kelly και ποιες οι διαφορές τους σε διάφορους τομείς της ζωής τους. 

Η ερωτική ζωή τους

Η Rihanna έκανε πρωτοσέλιδα για το αμφιλεγόμενο ρομάντζο της με τον συνάδελφό της Chris Brown, το οποίο τελείωσε όταν εκείνος έγινε βίαιος απέναντί της το 2009. 
Η Grace, ωστόσο άφησε πίσω της το Χόλυγουντ για να παντρευτεί τον πρίγκιπα του Μονακό Rainier και να ζήσει μία παραμυθένια ζωή. 
Η pop star ακόμα βέβαια να κάνει μία μακροχρόνια σχέση ενώ η Grace τακτοποιήθηκε και έκανε τρία παιδιά πριν βρει τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1882 στην ηλικία των 52.  

Το ιδιαίτερο στιλ τους

Η Rihanna προτιμάει τα edgy αξεσουάρ και λατρεύει τα δερμάτινα, ενώ η Grace είναι το απόλυτο παράδειγμα της διαχρονικής κομψότητας με σημείο κατατεθέν τα μαντήλια που φορούσε στο κεφάλι της και τις τσάντες Hermes. 
Παρόλα αυτά, στο στιλ της Rihanna μπορεί να διακρίνει κανείς στοιχεία της Grace Kelly όπως τα κλασικά καπέλα, γατίσιο eyeliner αλλά τα συνδυάζει με δερμάτινα και ασπρόμαυρα χρώματα και όχι με swing παλτό και πέρλες.  

Οι αγαπημένοι τους οίκοι μόδας

Και ενώ η Rihanna το 2014 ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας του Balmain, η Kelly αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον γαλλικό οίκο «Hermes» και έτσι το brand έδωσε το όνομά της σε μία από τις τσάντες του.  

Τα σπουδαιότερα επιτεύγματά τους

H Rihanna έχει στο δυναμικό της ένα αρκετά μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων επτά Grammys και οκτώ American Music Awards. 
Από την άλλη πλευρά, η Grace Kelly κέρδισε Όσκαρ ερμηνείας το 1955 για το ρόλο της στην ταινία «The Country Girl». Ωστόσο, σήμερα είναι περισσότερο διάσημη για το ρόλο της στην ταινία «High Society» και τις ταινίες του Χίτσκοκ. 

Οι στιγμές τους στο κόκκινο χαλί

Όταν η Rihanna παρέλαβε το 2014 το βραβείο Style Icon φόρεσε ένα see-through διχτυωτό φόρεμα Adam Selman (χωρίς σουτιέν) κάνοντας την πιο ιδιαίτερη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.
Μόνο αριστοκρατική και σικ μπορείς να χαρακτηρίσεις από την άλλη πλευρά την εμφάνιση της Grace Kelly το 1963 με τη λευκή της γούνα.  

Πηγή: DailyMail