Ε, όχι! Χωρίζουν κιόλας Clooney- Αlamuddin;

Το διάσημο ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του...
Ε, όχι! Χωρίζουν κιόλας Clooney- Αlamuddin;



Eίναι η είδηση που μόλις διαβάσαμε στο internet αμέσως σκεφτήκαμε: Αποκλείεται! Κι όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι αλήθεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες το διάσημο ζεύγος Clooney είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό! Τι κι αν ο πάλαι ποτέ αμετανόητος εργένης του Hollywood ξέχασε τους όρκους που κάποτε έδινε εναντίον του γάμου και αποφάσισε πριν πέντε μήνες παρουσία 100 περίπου καλεσμένων στη Βενετία, να παντρευτεί την Αmal; 

Φαίνεται πως οι όρκοι αιώνιας αγάπης που αντάλλαξαν μάλλον δεν θα είναι... αιώνιοι. Τι να έφταιξε όμως; Να ήταν τα 17 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν, μιας και ο George οδεύει για τα 54 και εκείνη για τα 37; Όχι! Άλλος φαίνεται ότι είναι ο λόγος που οδηγεί ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του πλανήτη στο διαζύγιο...

Πληροφορίες λένε πως η Amal Alamuddin δεν θέλει να κάνει παιδί, διότι είναι γυναίκα... καριέρας! Εντάξει αυτό βέβαια το ξέραμε, εσύ βρε George δεν το είχες υποψιαστεί; Πριν τον γάμο δεν το είχατε συζητήσει δηλαδή; Το θέμα είναι ότι ο George θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες καθώς δεν υπάρχουν και τρελά περιθώρια λόγω... ηλικίας και των δύο! Η Amal ανένδοτη όμως!

Και να ήταν μόνο αυτό! Η Αmal έχει δυσαρεστήσει πολλούς με την νέα συμπεριφορά της και τα κατορθώματά της. Η νέα υπόθεση που έχει αναλάβει μάχεται εναντίον του Dogu Perincek, ενός άντρα ο οποίος αρνείται την γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους κατά τη διάρκεια του Ά Παγκοσμίου Πολέμου και φυσικά δικάστηκε για αυτήν του δήλωση με την Alamuddin να ζητά επίμονα να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το “έγκλημά του”!

Μα είναι δυνατόν; Και νομίζαμε ότι είσαι και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal! Φυσικά, η τελευταία αυτή υπόθεση ήταν η αφορμή που... ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε τον George Clooney έξαλλο αφού κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει καθόλου με την ιδεολογία και τα πιστεύω του. Κοντινοί του άνθρωποι μάλιστα υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν θα αργήσει να έρθει. Μα μέσα σε πέντε μόλις μήνες βρε παιδιά; Ας ελπίσουμε οι φήμες να παραμείνουν φήμες. Αmal προλαβαίνεις να επανορθώσεις!