H Kate Winslet επιμένει: "Tα διαζύγιά μου έκαναν καλό στα παιδιά μου"

Η Οσκαρική ηθοποιός δεν έχει παντρευτεί μια και δυό φορές, αλλά... τρεις!
H Kate Winslet επιμένει: "Tα διαζύγιά μου έκαναν καλό στα παιδιά μου"



Μπορεί η φωτογράφιση της 39χρονης σταρ να έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο internet κάνοντας τους πάντες να σχολιάζουν αν πρόκειται για Photoshop ή αν απλώς η Kate Winslet βρήκε την... μαγική δίαιτα που σε αδυνατίζει σε μια νύχτα, όμως η συνέντευξη που έδωσε στο Ηarper's Bazaar για το τεύχος Μαρτίου φαίνεται να είναι το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης.

Η πρωταγωνίστρια του Τιτανικού, εξέφρασε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα και τις απόψεις της, οι οποίες μάλλον αναιρούν όλα όσα υποστηρίζουν ψυχολόγοι και παιδοψυχολόγοι εδώ και τόσα χρόνια σχετικά με το πόσο αρνητικά επηρεάζει την ψυχολογία ενός παιδιού το διαζύγιο των γονιών του. 

H Kate ωστόσο διαφωνεί! "Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις τα παιδιά σου να αγωνίζονται σε κάποιο βαθμό" είπε. Η διάσημη ηθοποιός έχει παντρευτεί όχι μια, ούτε δύο αλλά... τρεις φορές! Είναι μητέρα τριών παιδιών: της Mia που είναι 14 χρονών την απέκτησε από τον γάμο της με τον Jim Threapleton, του Joe που είναι 11 τον οποίο έκανε με τον δεύτερο σύζυγό της, Sam Mendes και του μικρού Bear, τον οποίο απέκτησε με τον τρίτο άντρα της Ned Rocknroll, το 2013. 

Ευτυχώς όμως (μέχρι στιγμής γιατί είναι και απρόβλεπτο το κορίτσι) φαίνεται πως στο πλευρό του τρίτου συζύγου της βρήκε τον απόλυτο έρωτα. Πάντως, πιστεύει ακράδαντα πως παρόλο που δεν είχε και την πιο ήρεμη ζωή, όλα αυτά τα διαζύγια βοήθησαν καταβάθος τα παιδιά της να διαμορφώσουν χαρακτήρα, ενώ παραδέχτηκε πως δεν θα άλλαζε τίποτα απ' όλα όσα έζησε.

Η Kate με τον πρώτο σύζυγό της Jim Threapleton το 1998

Με τον δεύτερο σύζυγο, τον σκηνοθέτη Sam Mendes με τον οποίο χώρισαν το 2010 

Η ηθοποιός με τον τωρινό σύζυγό της, Ned Rocknroll