H Dakota Johnson ντρέπεται για τις ερωτικές σκηνές του 50 Shades

H πρωταγωνίστρια του ερωτικού θρίλερ δεν θέλει να δει την ταινία η οικογένεια της. Για ευνόητους λόγους…
H Dakota Johnson ντρέπεται για τις ερωτικές σκηνές του 50 Shades



Η πρωταγωνίστρια του 50 Shades Of Grey, Dakota Johnson, πέρασε τα… πάνδεινα στα γυρίσματα. Δέσιμο με σκοινιά, ξύλο, μαστίγωμα και πολλά άλλα. Κάπως έτσι, η κόρη της Melanie Griffith αποκάλυψε πως δεν θέλει η οικογένεια της να δει την ταινία γιατί… ντρέπεται.

Η Anastasia Steele της ταινίας, μίλησε στο περιοδικό Glamour για όσα έζησε στα γυρίσματα της ταινίας με τον συμπρωταγωνιστή της Jamie Dornan. Mε τις ερωτικές σκηνές να είναι ιδιαίτερα σκληρές, ενώ από τα 100 λεπτά συνολικής διάρκειας της ταινίας, τα 20 είναι… σεξ!

«Δεν θέλω η οικογένεια μου να το δει, γιατί δεν είναι καθόλου σεμνές οι σκηνές σεξ. Ή ο αδερφός μου ή οι παιδικοί μου φίλοι. Είναι ένα μέρος μου όλα αυτά. Δεν θέλω να δει κανείς την ταινία!», τόνισε η Johnson, η οποία όπως αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη υπέφερε αρκετές φορές στα γυρίσματα. Πότε από τα… χτυπήματα του κυρίου Grey, Jamie Dornan, και πότε από τις σκηνές που έπρεπε να μένει γυμνή μπροστά σε όλο το συνεργείο!

Η ταινία αποτελεί μεταφορά του best seller της ΕL James και ήδη το trailer της έχει 45 εκατομμύρια views. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 12 Φεβρουαρίου και απομένει να δούμε αν και εφόσον οι γονείς της Dakota θα παρακολουθήσουν την ταινία.

Αλλά και πως θα αντιδράσουν με αυτά που… περνάει ο δικός τους άνθρωπος!