Οι συντάκτες του #FollowMe επιλέγουμε το ραντεβού μας γι’ απόψε

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα μας!
Οι συντάκτες του #FollowMe επιλέγουμε το ραντεβού μας γι’ απόψε



Επιτέλους, ο έρωτας χτύπησε την πόρτα του followme αυτή την άγια μέρα. Η διάθεσή μας σήμερα δεν θα μπορούσε παρά να είναι μόνο ερωτική και γι’ αυτό δικαιολογούμαστε να προσκαλέσουμε κάποιον απόψε στο σπίτι μας. Ακόμα και αν αυτός είναι o celebrity των ονείρων μας, που αν εμφανιζόταν στο κατώφλι μας θα παθαίναμε εγκεφαλικό. Ορίστε, λοιπόν, οι Βαλεντίνοι που επιλέξαμε για απόψε. (Ναι Δημήτρη και η Βαλεντίνα σου, ξέρουμε ότι είσαι και εσύ εδώ). 

Al Pacino

Βάλια Ζιαμπάρα: Θα ήθελα στο κρεβάτι μου τον Al Pacino. Όχι «σκέτο», αλλά ως Τοny Montana. Ναι εμένα το cult look με το τακουνάκι με ιντριγκάρει, πειράζει; Είναι αλάνι και μαγκάκος και πολύ μου αρέσει. Κλείνω με την χαρακτηριστική ατάκα του απωθημένου μου: «First you get the money. Then you get the power. Then you get the woman». Indeed.

Josh Hartnett

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Επειδή και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, θα διαλέξω τον Josh Hartnett. Πρέπει να έχω δει στην εφηβεία μου, 200 φορές το «Pearl Harbor» σε βιντεοκασέτα, και εννοείται όλες τις μετέπειτα ταινίες του. Μην συζητήσω για τα δεκάδες ποστερ που κοσμούσαν το δωμάτιο μου. Είναι ψηλός, σέξι και έχει μια υπέροχη βαθιά φωνή. Αυτή λοιπόν είναι η επιλογή μου, να μου φύγει και το απωθημένο τόσα χρόνια. Josh δαγκωτό.

Jennifer Lawrence

Δημήτρης Δρίζος: Με ρώτησαν εδώ τα κορίτσια με ποια γυναίκα θα ήθελα να περάσω τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου. Το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί και τελικά αποφάσισα την Jennifer Lawrence. Στην αρχή μου φαινόταν λίγο ξενέρωτη. Ωραία, αλλά ξενέρωτη. Είχε βέβαια μια λάμψη περίεργη στα μάτια, μια τρέλα. Ύστερα βγήκαν οι γυμνές φωτογραφίες της στο Fappening και αυτόματα ανέβηκε καμιά.. 10αριά σκαλιά στην εκτίμηση μου. Νέα είναι, sexy είναι, εκπληκτική ηθοποιός είναι. Το Οscar της το έχει τσιμπήσει. Ήρθαν και οι γυμνές και σκανδαλιστικές της φωτογραφίες και ήρθε και έδεσε. Και η πείρα μου λέει πως όταν μια γυναίκα δέχεται να βγάλει τέτοιες φωτογραφίες, δύσκολα λέει όχι σε κάτι στο κρεβάτι. Ναι Jennifer Lawrence. Διαλέγω εσένα!

Joaquin Phoenix

Δανάη Γεωργαντά: Ήμουν ανάμεσα σε πολλούς και μερικοί ήταν από τα κλασσικά ομορφόπαιδα αλλά κατέληξα στον Joaquin Phoenix γιατί μου βγάζει κάτι πιο πρόστυχο και αφού θα είναι μόνο για μία φορά, ας περάσω τουλάχιστον καλά...!

Matthew Mcconaughey

Γιάννα Κορρέ: Matthew Mcconaughey με κλειστά μάτια, ασυζητητί! Γιατί είναι ο αυθόρμητος, ο ωραίος, ο γοητευτικός, ο πρόστυχος, ο ανώμαλος, ο ένας σε όλα! Γιατί κάνει surf! Γιατί αυτή η προφορά του με εξιτάρει. Για την τρέλα που κουβαλάει στο μάτι του και για την αδιαπέραστη γοητεία του που δεν του έφυγε ούτε στην ταινία "Dallas Buyers Club" παίρνει δίκαια τη θέση που είχε, τόσα χρόνια, ο Johnny Depp στην "καρδιά" μου!

Gerard Butler

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Κανονικά θα επέλεγα τον Al Pacino αλά Tony Montana αλλά επειδή… κάποια άλλη τον πρόλαβε όπως θα είδες λίγο πιο πάνω, διαλέγω τον Gerard Butler. Bασικά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί ο Gerard και πιο ψηλός είναι (1,88 κοτζάμ άντρας) αλλά και πιο μικρός. Βασικά έχει όλα τα προσόντα ενός hot 40άρη. 
Έχει κάτι πολύ sexy πάνω του και μου αρέσει αυτός ο δυναμισμός που βγάζει. Έτσι πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός. Και μοντέρνος αλλά και… old time classic εκεί που χρειάζεται. Και άγριος (όπως τον είδα σαν Λεωνίδα στους 300) και αστείος (όπως στο Ugly Τruth) αλλά και ευαίσθητος (όπως στο P.S I love you)…

Γιάνης Βαρουφάκης

Νάνσυ Φαφούτη: Αυτή τη φορά θα στηρίξω τους εγχώριους celebrities και θα επιλέξω Γιάνη Βαρουφάκη. Εδώ που τα λέμε βέβαια, αν δεχόταν ο Jake Gyllenhaal να περάσουμε μαζί τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα έλεγα και όχι. Αλλά θα βολευτώ και με τον Υπουργό μας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τον Γιάνη θα μπορούσα να κάνω πολύ πιο εύκολα το εφέ μου μιας και στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δημοφιλής και από τον Christian Grey. Θα ερχόταν να με πάρει με τη Yamaha, θα φορούσε το μωβ πουκάμισο και το Burberry κασκόλ και εγώ θα του έλεγα να το βγάλει γιατί μου θυμίζει τη γυναίκα του. Θα κάναμε κους κους για τη Μέρκελ και την Λαγκάρντ και θα μου έλεγε για τις παραξενιές του Αλέξη κρατώντας μου τρυφερά το χέρι. Θα καταλήγαμε στο σπίτι στην Αίγινα, θα πίναμε κοκτέιλ στην πισίνα και θα σχεδιάζαμε την απόδρασή μας στην Αυστραλία γελώντας σατανικά με τα βάσανα των Ελλήνων.