Victoria Beckham: Υπέροχα παπούτσια, μεγάλα κουμπιά και πολύ αγάπη στην επίδειξη για τη NYFW!

Την κολεξιόν της για την σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2015-16 παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης η Victoria και ο David με τα τέσσερα παιδιά τους ήταν στη front row για να την εμψυχώσουν.
Victoria Beckham: Υπέροχα παπούτσια, μεγάλα κουμπιά και πολύ αγάπη στην επίδειξη για τη NYFW!



Παλτό σε έντονα χρώματα, μεγάλα κουμπιά, ύμνος στο μπλε, το λευκό και το μαύρο (που η ίδια αγαπάει πολύ), ανάλαφρες υφές και υπέροχα παπούτσια (τα οποία σε αυτή τη σειρά έκλεψαν την παράσταση από τις τσάντες) είδαμε από την Victoria Beckham στην πασαρέλα της Νεοϋορκέζικης Εβδομάδας Μόδας. Μετά την παρουσίαση της δουλειάς της βγήκε συγκινημένη κι ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημά του αλλά και τους διάσημους φίλους της στην front row για την συμπαράσταση και τη βοήθειά τους στην προετοιμασία της επίδειξης. Ανάμεσά τους φυσικά ο αφοσιωμένος σύζυγος David Beckham και τα παιδιά τους (τα αγόρια Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David, και η μικρή Harper Seven).

Ο φακός του Grazia είχε από νωρίς εισβάλει στον χώρο και εξασφάλισε τις πιο ωραίες φωτογραφίες από όσα συνέβησαν στην πολυσυζητημένη ήδη (στα social media) επίδειξη μόδας. Ας ρίξουμε κι εμείς μια ματιά!