Scarlett Johansson: Η κόρη της είναι σκέτη κουκλίτσα!

Η 30χρονη σταρ είναι ξετρελαμένη με την κόρη της!
 Scarlett Johansson: Η κόρη της είναι σκέτη κουκλίτσα!



H Scarlett Johansson είναι πλέον μια... χαζομαμά! Η 30χρονη σταρ μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού έχει αλλάξει ριζικά. Το στυλ της, το ντύσιμό της αλλά και γενικότερα η όλη της συμπεριφορά είναι εντελώς διαφορετική. Μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στο look της, έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ πλέον κυκλοφορεί πυκνά συχνά στους δρόμους με φόρμες και αθλητικά, χωρίς να την απασχολεί πώς θα χαρακτηρίσουν την εμφάνισή της. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβαινε σχεδόν ποτέ παλαιότερα.. 

Η ξανθιά καλλονή όμως ωρίμασε και πλέον αναζητά άλλα πράγματα. Έτσι, εκεί που αναρωτιόμασταν σε ποιον άραγε να μοιάζει η μικρή της κορούλα, νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λύνοντας μας κάθε απορία! Είναι ξεκάθαρο! Η μικρή Rose είναι... "φτυστή" ο μπαμπάς της...

Η διάσημη ηθοποιός έκανε βόλτα στους δρόμους του Los Angeles ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τον σύζυγό της Romain Dauriac και την νεογέννητη Rose και όπως ήταν φυσικό έγιναν αντιληπτοί από τους δαιμόνιους παπαράτσι. Πάντως, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ξεκάθαρα σε τόσες λήψεις την μικρή Rose η οποία είναι σκέτη κουκλίτσα!