Rihanna: Πάρτυ γενεθλίων υπερπαραγωγή χάρη στον Leonardo DiCaprio

Τι συμβαίνει με αυτούς του δυο; Σε όλα τα πάρτυμαζί!
Rihanna: Πάρτυ γενεθλίων  υπερπαραγωγή χάρη στον Leonardo DiCaprio



Το πιο άτακτο, pop κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας Rihanna είχε γενέθλια και τα γιόρτασε σε ένα σπίτι prive, το οποίο και κανονίστηκε από τον DiCaprio!
Πως να το χαρακτηρίσουμε αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους δύο; Θέλει η "καψούρα", να το πούμε λαϊκά, να κρυφτεί και οι φωτογράφοι από τι φαίνεται δεν τους αφήνουν!
Ο Leonardo με τις πράξεις του μας αποδεικνύει πως ίσως να μην θέλει να είναι μόνο φίλος με την Rihanna αλλά...και κάτι παραπάνω!  Διότι ήταν αυτός που της έκλεισε το μέρος για να κάνει το πάρτυ υπερπαραγωγή στο Beverly Hills όπως άλλωστε  αρμόζει σε μια τέτοιου βεληνεκούς star!

Μπορεί να φημολογείται ότι η Riri φλερτάρει (ή τα έχει) με τον κοντινό φίλο του DiCaprio, Richie Akiva, αλλά αυτό καθόλου δεν πτοεί τον 40χρονο ηθοποιό από το να διεκδικήσει αυτό που (μάλλον) θέλει!
Στο πάρτι παρευρέθηκαν celebrities όπως Naomi Campbel, Mick Jagger, Russell Simmons, Angela Martini και Tommy Chiabra. Επίσης ήταν η Beyonce μαζί με τον Jay Z και οι αδελφές Hilton.
Κατά τα άλλα η pop star Riri κατενθουσιάστηκε με τα μπαλόνια, τους καλεσμένους που είχαν έρθει ειδικά γι΄αυτήν για να γιορτάσουν τα 27α γενέθλιά της και την τριώροφη τούρτα της.