Infographic δείχνει τις καλύτερες εμφανίσεις ηθοποιών στα Όσκαρ από το 1929 μέχρι σήμερα! Θα εκπλαγείς!

Ποια εμφάνιση θα προστεθεί φέτος;
Infographic δείχνει τις καλύτερες εμφανίσεις ηθοποιών στα Όσκαρ από το 1929 μέχρι σήμερα! Θα εκπλαγείς!



Σήμερα η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ όπου επίσημα πια θα ανακοινωθούν οι νικητές. Μαζί με αυτό το άγχος υπάρχει και η αγωνία, που μόνο ένα γυναικείο μυαλό μπορεί να συμμεριστεί, του τι θα βάλουν οι υποψήφιες. Θα ανταποκριθούν άραγε στις προσδοκίες μας;

Περιμένουμε, λοιπόν,  με διάχυτο ενδιαφέρον και suspence  τι θα βάλουν απόψε οι αγαπημένες μας υποψήφιες: Marion Cotillard (Two Days, One Night), Felicity Jones, (The Theory of Everything), Julianne Moore (Still Alice), Rosamund Pike (Gone Girl) and Reese Witherspoon (Wild).

Θα μας εντυπωσιάσουν ή θα μας απογοητεύσουν; Ποια θα είναι η καλύτερη εμφάνιση; Τι θα επιλέξουν να φορέσουν, κάτι εντυπωσιακό και απλό, κάτι chic και simple, ή κάτι άχαρο που δεν θα καταφέρει να αντικατοπτρίσει την προσωπικότητά τους; Ερωτήσεις που εύλογα μας δημιουργούνται διότι εδώ μιλάμε για stars παγκόσμιου βεληνεκούς και όσο να 'ναι υπάρχει άλλη βαρύτητα.

Σας παρουσιάζουμε ένα υπέροχο infographic , όπου  παρουσιάζει όλα τα φορέματα που φόρεσαν οι νικήτριες ηθοποιοί των Όσκαρ.

Δεδομένου ότι η εκδήλωση των βραβείων Όσκαρ ξεκίνησε το 1929, το  infographic περικλείει "βαριά" ονόματα όπως την Audrey Hepburn που ντύθηκε με Hubert de Givenchy και την Γκρέις Κέλι με Edith Head.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα  καλύτερα σχέδια που εμφανίστηκαν ποτέ στο κόκκινο χαλί.