Συμβαίνει και στις διάσημες: Η Margot Robbie ζήτησε από... σερβιτόρο να βγουν ραντεβού

H ξανθιά καλλονή είναι εντελώς... ακομπλεξάριστη!
Συμβαίνει και στις διάσημες: Η Margot Robbie ζήτησε από... σερβιτόρο να βγουν ραντεβού



Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, η Margot Robbie δεν περιμένει μόνο τους άντρες να κάνουν το πρώτο βήμα αλλά αντίθετα όταν το αισθανθεί κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση. Η 25χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στην βραδιά των Oscars ότι έχει ζητήσει από σερβιτόρο να βγουν ραντεβού. 

Μιλώντας στον παρουσιαστή του Extra, Mario Lopez, είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα: "Ήμουν έξω για δείπνο και ενώ έφευγα, ο σερβιτόρος μου είπε “τα λέμε”. Τον ρώτησα “θα με πάρεις τηλέφωνο;” και πήρε μια έκφραση τύπου “δεν έχω το τηλέφωνό σου!”. Tότε, πήρα το στυλό και έγραψα τον αριθμό μου στο μπράτσο του".

Η καλλονή από την Αυστραλία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία "Ο Λύκος της Wall Street" στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και αποτελεί το next best thing του Hollywood. Κατά καιρούς μάλιστα, της έχουν "χρεώσει" αρκετές σχέσεις (άσχετα αν εκείνη το αρνείται) όπως με τον Will Smith και τον Alexander Skarsgard. 

Ωστόσο, οι τελευταίες φήμες την θέλουν να είναι τρελά ερωτευμένη και να βγαίνει με τον νεαρό βοηθό σκηνοθέτη σε ταινίες του Hollywood, Τom Ackerley, ενώ τα ξένα μέσα αρκετές φορές τους έχουν απαθανατίσει να κάνουν βόλτες μαζί... 

Η Margot κάνει την... αποκάλυψη!