Chloë Grace Moretz, Margot Robbie, Shailene Woodley: Τα κορίτσια που θα κατακτήσουν το Hollywood

Τα διάσημα κορίτσια που θα συζητιούνται για πολλά χρόνια ακόμα.
Chloë Grace Moretz, Margot Robbie, Shailene Woodley: Τα κορίτσια που θα κατακτήσουν το Hollywood



Αναρωτήθηκες ποτέ ποια διάσημα κορίτσια για τα οποία διαβάζουμε και γράφουμε σήμερα θα συζητιούνται και το 2025; Ποιες θα είναι οι σταρ της επόμενης δεκαετίας; Αυτή ήταν η σκέψη που πέρασε σήμερα από το μυαλό μας και γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας λίστα με τα πιο φρέσκα πρόσωπα της εποχής. Εκείνα τα κορίτσια που έχουν επιρροή, που θεωρούνται ήδη celebrities αλλά έχουν προοπτικές να αγγίξουν την κορυφή. Αν και ήδη τις ξέρεις, σου τις (ξανά)συστήνουμε και σου εξηγούμε ποια είναι τα σημάδια που μας οδήγησαν σε αυτή την πεποίθηση. 

Margot Robbie 

Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρεις την κινηματογραφική γυναίκα του Di Caprio από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street». Όλοι κάνουν λόγο για την ασύλληπτη ομορφιά της, ενώ ήδη περιμένουμε όχι μια, όχι δυο αλλά πέντε ταινίες της στους κινηματογράφους:  Focus, Suite Francaise, Z for Zachariah, Tarzan και Suicide Squad. Η 24χρονη Αυστραλέζα θεωρείται το next big thing του Χόλυγουντ και μπορεί οποιοσδήποτε να το καταλάβει από ένα απλούστατο σημάδι: Στα Όσκαρ, ενώ βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τους πιο διάσημους ανθρώπους του κόσμου, όλα τα βλέμματα των media ήταν στραμμένα πάνω της ενώ απ’ ότι είδαμε στο κόκκινο χαλί της δόθηκε λίγο παραπάνω χρόνος από τους άλλους. 

Taylor Swift

Τι να πεις γι’ αυτή τη γυναίκα; Στα 25 της χρόνια έχει καταφέρει να πάρει ένα σωρό βραβεία μεταξύ των οποίων και τον πρόσφατο τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς από το περιοδικό Elle, το 2014 αναδείχτηκε ως η Γυναίκα της Χρονιάς του Billboard, ενώ ήταν υποψήφια από το περιοδικό Time ως το Πρόσωπο της Χρονιάς. Για να καταλάβεις τα μεγέθη, έγινε η πρώτη τραγουδίστρια στην ιστορία της οποίας τα τρία τελευταία άλμπουμ έγιναν πλατινένια από την πρώτη εβδομάδα. Και βέβαια, μπορείς να κάνεις το πιο απλό πράγμα: Γράψε το όνομα της Taylor Swift στο YouTube και δες τα views. Ορίστε, το πρώτο που μου εμφανίζεται έχει μόνο 500.000.000 views. 

Kendall Jenner 

H ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, Kendall Jenner από την άλλη πλευρά θεωρείται ότι είναι το κορίτσι που θα κατακτήσει το χώρο τις μόδας τα επόμενα χρόνια. Είναι μόνο 19 χρονών και ήδη έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ενώ μόνο στο Instagram έχει 20.000.0000 followers.       

Chloë Grace Moretz

Θυμάσαι τη μικρή πρωταγωνίστρια της ταινίας «Kick-Ass»; Το κοριτσάκι έγινε ολόκληρη γυναίκα και μάλιστα στις αρχές του χρόνου βραβεύτηκε στα People's Choice Awards ως καλύτερη δραματική ηθοποιός. Άλλωστε, το 2014 συμμετείχε σε έξι ταινίες με αποκορύφωμα τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «The Equlizer» . Η Chloë Grace Moretz είναι μόνο 18 χρονών και θεωρείται πρότυπο για τα κορίτσια της ηλικίας της ενώ κάθε της εμφάνιση συζητιέται! Δες ΕΔΩ τη γλυκιά αφιέρωση που έκανε στη γιαγιά της στα People’s Choice Awards. 

Shailene Woodley

Πρόκειται για το κορίτσι που όλοι μετά μανίας προσπαθούν να ανακηρύξουν ως τη νέα Jennifer Lawrence (δεν είναι τυχαίο που είχε προταθεί για το ρόλο της στο Hunger Games). Και μπορεί το 2012 να ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα με την ταινία «Οι Απόγονοι» όμως έκανε αίσθηση με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην τριλογία «The Divergent» (το δεύτερο μέρος βγαίνει το Μάρτιο στους κινηματογράφους). Ο ρόλος όμως που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν στο δακρύβρεχτο δράμα «Το Λάθος Αστέρι».  

Elle Fanning

Ένα ακόμη κορίτσι σπάνιας ομορφιάς το οποίο αναμφισβήτητα είναι teen είδωλο. Η Elle Fanning είναι μόνο 16 ετών και την πρωτοείδαμε στη μεγάλη οθόνη στην ηλικία 3 ετών στην ταινία «Το όνομά μου είναι Σαμ». Ήταν η Ωραία Κοιμωμένη στην ταινία «Maleficent» και ήδη έχει κλείσει ρόλους για… 9 ταινίες!