Justin Bieber: Έγινε 21 ετών και το… έκαψε!

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Καναδό star, γνωστό party-animal!
Justin Bieber: Έγινε 21 ετών και το… έκαψε!



O Justin Bieber έγινε 21 ετών και μόλις το ρολόι πέρασε τα μεσάνυχτα ξεκίνησε το ξέφρενο πάρτι. Φυσικά και το μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μέσα από τα social media…

Ο Kαναδός μετρούσε αντίστροφα (!) μέσα από το Twitter του και μόλις ξημέρωσε 1η Μαρτίου, ευχήθηκε χρόνια του πολλά και ξεκίνησε να παρτάρει με την παρέα του. Και φυσικά με την συνοδεία αρκετών νεαρών μοντέλων.

Ανάμεσα σε αυτές και η Yoanna Ventura, η οποία φημολογείται πως είναι και η νέα του κατάκτηση, αλλά και η Hailey Baldwin, επίσης φημολογούμενο… amore του Bieber. Γιατί ως γνωστόν είναι και καρδιοκατακτητής ο Justin.

Πιθανότατα ο Bieber γιόρτασε τα 21α γενέθλια του σε ιδιωτικό νησί ενώ πόσταρε στο twitter του, με αφορμή τα γενέθλια του: «Σπουδαία εποχή να ζει κανείς!!! Σας ευχαριστώ!!! 21».

Τι έχουμε να θυμόμαστε από τον Justin; Τους αμέτρητους χωρισμούς του με την Selena Gomez (η οποία έχει δεσμό με τον Dj Zedd πλέον), τα μπλεξίματα του με το νόμο, τον αυγοπόλεμο (!) με τους γείτονες του, τα ψέματα του πως αγόρασε ιδιωτικό jet, την εγκατάλειψη αρκετών κατοικίδιων, τον ξυλοδαρμό επίσης αρκετών παπαράτσι αλλά και την εκδίωξη του από την γειτονιά του. Και ναι, ξεχνάμε αρκετά κατορθώματα του…

Love to hate ή όχι, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές στον πλανήτη!

Χρόνια πολλά Justin!

H φωτογραφία με την Ventura

Kαι εκείνη με την Baldwin