Ο καθημερινός κύριος Clooney: Mε τζιν και back bag στη Νέα Υόρκη

O 54χρονος ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.
Ο καθημερινός κύριος Clooney: Mε τζιν και back bag στη Νέα Υόρκη



Ο George Clooney ετοιμάζεται για την νέα του ταινία η οποία θα λέγεται "Μoney Monster" και μαζί του θα πρωταγωνιστούν η Julia Roberts και ο Jack O’ Connell. Όσο για την υπόθεση, έχει να κάνει με τον Lee Gates, έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης ο οποίος θεωρείται ο γκουρού της Wall Street. Όταν ο Kyle Budwell χάνει όλα τα λεφτά του εισβάλλει στο πλατό και κρατάει όμηρο τον Lee προκειμένου να ανεβάσει τις μετοχές της βιομηχανίας του. 

Σκηνοθέτιδα της ταινίας είναι η 52χρονη Jodie Foster και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, ο George και η Amal Alamuddin έχουν μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στην Νέα Υόρκη προκειμένου να μπορεί ο George να συμβαδίζει με το πρόγραμμα των γυρισμάτων. 

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παπαράτσι, τον δείχνουν την ώρα που καταφθάνει στα Kaufman Studios προκειμένου να ετοιμαστεί για το γύρισμα. Όπως πάντα κομψός ακόμα και στην πιο casual εκδοχή του φορώντας ένα απλό τζιν, μαύρο παλτό και γκρι κασκόλ κρατώντας μια κίτρινη back bag, έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ.