Kristen Stewart: Μούσα του Karl Lagerfeld και για την νέα handbag καμπάνια της Chanel

H Kristen Stewart εκτός από ηθοποιός πλέον θεωρείται και... glam supermodel!
Kristen Stewart: Μούσα του Karl Lagerfeld και για την νέα handbag καμπάνια της Chanel



Στις all day εμφανίσεις της, η Kristen Stewart υιοθετεί ένα ανδρόγυνο street style look το οποίο της ταιριάζει απόλυτα. Αυτήν την φορά, φόρεσε το casual τζιν της, ένα λευκό T-shirt και ένα μαύρο σακάκι προκειμένου να ποζάρει για την νέα 11.12 handbag καμπάνια της Chanel. 

Άλλωστε, η 24χρονη ηθοποιός είναι η επίσημη μούσα του Karl Lagerfeld, αφού ο διάσημος σχεδιαστής την είχε επιλέξει ως κεντρικό πρόσωπο για την περσινή Pre-Fall καμπάνια του οίκου. Ήταν τότε που η Stewart εντυπωσίασε τους πάντες μέσα από το απλανές βλέμμα της, ντυμένη με τα καλύτερα κομμάτια της συλλογής τα οποία ήταν εμπνευσμένα από τη ζωή στο Dallas. Τα μαλλιά της ήταν όμορφα πλεγμένα σε κοτσίδες και εκείνη έμοιαζε πιο glamorous από ποτέ.

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως το να γνωρίσει κανείς τον Karl Lagerfeld από κοντά, πόσο μάλλον να καταφέρει να συνεργαστεί μαζί του είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Η Stewart άλλωστε έχει πει και παλαιότερα πως ήταν μεγάλη fan του οίκου Chanel και πως το μοναδικό αυτό project ταίριαξε άψογα στο στυλ της, καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της με... πέρλες αλλά και όλα τα κλασικά κομμάτια του οίκου.

Η ανατρεπτική φωτογράφιση της Kristen Stewart για την Pre-Fall καμπάνια του οίκου το 2014

Δες... street style κατευθείαν από την New York Fashion Week ΕΔΩ