Ποιοι celebrities είναι τζογαδόροι;

Και οι διάσημοι έχουν τα πάθη τους!
Ποιοι celebrities είναι τζογαδόροι;



Προ ημερών, στην εκπομπή Action ακούσαμε την εξομολόγηση του ηθοποιού Πέτρου Λαγούτη για τον εθισμό του με τον τζόγο. Την ίδια κακιά συνήθεια που είχε και ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος ούτε ένα μήνα πριν δήλωσε στο JoinUs πως έχασε μία δεκαετία από τη ζωή του εξαιτίας της.

Αυτοί οι δύο άντρες μας έκαναν να αναζητήσουμε τους μεγαλύτερους τζογαδόρους του Χόλυγουντ και να ρίξουμε μια ματιά στις ιστορίες τους. Οπότε Πέτρο και Γιώργο, αν μας ακούτε μην ανησυχείτε, όλοι οι celebrities έχουν τα πάθη τους ακόμα και εκείνοι που ούτε το περίμενες. 

Ben Affleck 

Ένας από τους μεγαλύτερους τζογαδόρους ήταν ο Ben Affleck. Λέγεται ότι μια βραδιά πόκερ είχε χάσει 500.000 δολάρια από τον Πρόεδρο των Universal Studios Ron Meyer. Μάλιστα, το 2001 πήγε για αποτοξίνωση από τον τζόγο και το αλκοόλ. Παρόλα αυτά, το 2004 κέρδισε το Πρωτάθλημα Πόκερ της Καλιφόρνια. Το 2013 συμμετείχε στην ταινία «Runner, Runner» με συμπρωταγωνιστή τον Justin Timberlake η οποία είχε σχετικό θέμα. 

Matt Damon

Νόμιζες ότι θα γλίτωνε ο κολλητός του Affleck, Matt Damon; Ο ηθοποιός ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο Ben και είχε εμπλακεί σε ένα παράνομο κύκλωμα παιχνιδιών που διεξάγονταν  σε πεντάστερα ξενοδοχεία και σπίτια. 

Michael Phelps

Ο 22 φορές Ολυμπιονίκης Michael Phelps δεν έχει μόνο πάθος με την κολύμβηση, αλλά και με το πόκερ. 

Charlie Seen

Όταν η Denise Richards χώρισε το 2006 με τον Charlie Sheen, στα χαρτιά του διαζυγίου της δήλωσε ότι ο ηθοποιός ξόδευε περίπου 200.000 δολάρια την εβδομάδα στο στοίχημα. Μάλιστα, η γυναίκα του είχε αναφέρει ότι το 2005, τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη τους Lola, ο Sheen κάλεσε τον ατζέντη του να παίξει στοίχημα ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το νοσοκομείο.  

Tobey Maguire

To 2011, o Spider-Man δέχτηκε αγωγή επειδή συμμετείχε σε παράνομο κύκλωμα παιχνιδιών όπου παίζονταν εκατομμύρια δολάρια. Η αδυναμία του ήταν το πόκερ καθώς το διδάχτηκε από τον επαγγελματία παίκτη Daniel Negreanu ενώ μάλιστα κέρδισε και το  «World Series of Poker». Σημείωσε ότι ο ηθοποιός είναι επιρρεπής στους εθισμούς καθώς στα 19 του χρόνια μπήκε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. 

Michael Jordan 

O εθισμός του Jordan ήταν τόσο σοβαρός που λέγεται ότι με αυτό σχετίζεται η απόσυρσή του το 2003. Υπάρχει, επίσης η φήμη ότι κάποτε παραλίγο να χάσει το σπίτι του στην Καλιφόρνια. 
Νόμιζες ότι ο τζόγος είναι αντρική υπόθεση; Κι όμως, αυτά τα δύο κορίτσια βρέθηκαν μπλεγμένα με χρέη. 

Pamela Anderson

Στο κορίτσι του Baywatch άρεσε να παίζει πόκερ και βρέθηκε να χρωστάει 250.000 δολάρια στον καρδιακό της φίλο και επαγγελματία παίκτη Rick Salomon. Ευτυχώς, το 2007 τον παντρεύτηκε και ξεχρέωσε. Για την ιστορία, πρόκειται για τον άντρα που γύρισε το διάσημο sex tape με την Paris Hilton. 

Shannon Elizabeth

Παρά την επιτυχία του American Pie, μετά την ταινία η Shannon Elizabeth άλλαξε πλεύση στην καριέρα της και έγινε επαγγελματίας παίκτρια πόκερ. Το πάθος της ήταν τόσο μεγάλο που οι φήμες την ήθελαν να διοργανώνει παράνομα παιχνίδια στο ίδιο της το σπίτι.