Αυτοί είναι οι διάσημοι που ασφάλισαν τα προσόντα τους για αμέτρητα εκ. ευρώ

Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν ασφαλίσει πόδια, γάμπες και οπίσθια για αμύθητα ποσά;
Αυτοί είναι οι διάσημοι που ασφάλισαν τα προσόντα τους για αμέτρητα εκ. ευρώ



Η Taylor Swift αποφάσισε να ασφαλίσει τα πόδια της με το ποσό των... 38 εκατομμυρίων ευρώ (ναι καλά άκουσες). Η 25χρονη σταρ (ύψους 1,80 παρακαλώ) πήρε αυτήν την απόφαση μιας και τα πόδια της είναι το σήμα κατατεθέν της. Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε το συνολικό ποσό σοκαρίστηκε μέχρι και η ίδια!

Mε αφορμή αυτό, θυμόμαστε όλους τους stars που έχουν συνάψει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων για... πολύτιμα μέρη του σώματός τους!

Πολύ καιρό πριν λοιπόν, η Jennifer Lopez αποφάσισε να ασφαλίσει… όλη την πίσω πλευρά της! Από την πλάτη μέχρι τα οπίσθια, για ποσό που λέγεται πως ξεκινά από το ένα εκατομμύριο και φτάνει μέχρι τα 300 εκ. ευρώ!

Παρόμοια σκέψη είχε και η Κylie Minogue, αφού η διάσημη τραγουδίστρια έχει ασφαλίσει τα καλλίγραμμα οπίσθιά της για... 3 εκατομμύρια δολάρια! 

H Rihanna θεώρησε ότι τα πόδια της αξίζουν πολλά κι έτσι τα ασφάλισε το 2007 για ένα εκατομμύριο δολάρια! Εντάξει θα μπορούσε ίσως να πετύχει και καλύτερη τιμή... 

Ο David Beckham είναι ίσως αυτός που πέτυχε την υψηλότερη τιμή για τα πόδια του, αφού αντικειμενικά θεωρεί ότι είναι ότι πολυτιμότερο έχει πάνω του. Έτσι, τα έχει ασφαλίσει για 70 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ!

Ο Daniel Craig ασφάλισε το πάνω μέρος του κορμιού του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του James Bond καθώς φοβόταν μήπως του συμβεί κάποιο ατύχημα! Το ποσό; Σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ!

Πόσο νομίζεις ότι κοστίζει το... χαμόγελο της Julia Roberts; Η ίδια πάντως το έχει ασφαλίσει για 28 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ!

Η Mariah Carey από την άλλη, θεώρησε ότι το πιο hot σημείο πάνω της είναι οι γάμπες της κι έτσι τις ασφάλισε για... 1 δις δολάρια! 

 

Όσο για την θρυλική Dolly Parton; Ήταν από τις πρώτες που επιχείρησαν αυτήν την "μόδα" στις αρχές του 1970, καθώς ασφάλισε το στήθος της για πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Δες ποιοι είναι οι stars που έχουν παντρευτεί αμέτρητες φορές ΕΔΩ 

Δες τις top εμφανίσεις της χρονιάς που θα μας μείνουν αξέχαστες ΕΔΩ