Ποια Dakota Johnson; Η Sharon Stone είναι το απόλυτο κινηματογραφικό sex idol

Ακόμα και σήμερα που κλείνει τα 56 της χρόνια.
Ποια Dakota Johnson; Η Sharon Stone είναι το απόλυτο κινηματογραφικό sex idol



Όταν έχεις μεγαλώσει με Sharon Stone, τότε δύσκολα θα μπορέσεις να καταλάβεις για ποιο λόγο η Dakota Johnson περνάει σήμερα για σύμβολο του σεξ. Για την ακρίβεια, σου είναι αδιανόητο και θα περιμένεις χρόνια πολλά για να δικαιωθείς μιας και θα πρέπει να αποδείξει ότι στα 56 της χρόνια παραμένει δολοφονικά σέξι και προκλητική.

Κοινώς, όσο σεξ και να έχει κάνει στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι», η Dakota Johnson παραμένει ένα ανυπεράσπιστο γατάκι μπροστά στο αμόκ που προκάλεσε η Sharon Stone στο «Βασικό Ένστικτο» ανοίγοντας τα πόδια της. Όπως, άλλωστε, έχει γραφτεί πρόκειται για την ταινία με τα περισσότερα «pause» στην ιστορία.   

Sharon Stone - Basic Instinct (legs crossing) - MyVideo

Ούτε είναι τυχαίο ότι στα 90s, όταν θέλαμε να σχολιάσουμε μία γυναίκα, λέγαμε «καλά, δεν είναι και η Sharon Stone». 

Αυτή η γυναίκα έγινε σήμα κατατεθέν και έθεσε νέα στάνταρντ στον όρο σέξι. Μας έδειξε ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι αδιανόητα προκλητική και παράλληλα να παραμένει αριστοκρατική, σικ και μέσα σε όλα αυτά να έχει τον τελευταίο λόγο. Μπορεί, δηλαδή, να υποστηρίζει απόλυτα το ανεξέλεγκτο σεξ απίλ της.

Με αφορμή, λοιπόν, τα σημερινά γενέθλιά της θυμόμαστε όλους εκείνους τους λόγους που για εμάς θα είναι για πάντα το απόλυτο sex icon. 

Καταρχήν, δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα. Θέλει να φορέσει ροζ σορτσάκι στα 56; Το φοράει. 

Θέλει να φάει μανιωδώς το σάντουίτς της; Το κάνει. 

Θέλει να κυκλοφορήσει χωρίς make-up; Δεν έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ. 

Αν η μπλούζα που φοράει είναι see through δεν την πολυενδιαφέρει, ενώ όπως θα γνωρίζεις είναι τσακωμένη με τα σουτιέν. 

Είχε σχέση με τον κατά 33 χρόνια μικρότερό της Αργεντίνο Martin Mica, ένα από τα πιο σέξι μοντέλα της Βραζιλίας. 

Ενώ σήμερα βγαίνει με τον κατά 13 χρόνια συνάδελφό της David DeLuise ο οποίος της ανοίγει κιόλας τις πόρτες. 

Έχει κάνει αμέτρητες γυμνές φωτογραφίσεις…

Με αποκορύφωμα την περσινή στο GQ η οποία μας έκανε να φανταζόμαστε ότι κάποια μέρα θα φτάσουμε στην ηλικία της και θα είμαστε ακόμα ωραίες και μοιραίες. 

Παρόλα αυτά παραμένει πάντα κομψή και σικ. 

Αρνείται να κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της, παρόλο που όπως έχει δηλώσει ότι έχουν προσπαθήσει πολλοί να της πουλήσουν λίφτινγκ. 

Έχει δηλώσει ότι θα γεράσει όπως μια χορεύτρια. Συγκεκριμένα, σε μία κρίση πανικού που την έπιασε στα 40 της για την εμφάνισή της αποφάσισε ότι θέλει να διατηρήσει το σώμα της και ότι ο χρόνος θα την αφήσει ανέγγιχτη.  

Και τέλος, στον αντίποδα έχουμε και μία καθόλου σέξι πληροφορία. Το ήξερες ότι η Sharon είναι πρώτη εξαδέλφη του Στουρνάρα; Τουλάχιστον αυτό έλεγε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών...