Βασίλης Σπανούλης: Ναι, η Ολυμπία είναι έγκυος!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού την 4η εγκυμοσύνη της συζύγου του.
Βασίλης Σπανούλης: Ναι, η Ολυμπία είναι έγκυος!



Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη περιμένουν το 4ο παιδί τους, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αρχηγός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, όλα αγόρια, με τον Σπανούλη να τονίζει στην ιστοσελίδα Eurohoops πως τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγος του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Περιμένουμε παιδί. Η Ολυμπία είναι έγκυος και είμαστε πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι. Νιώθουμε ευλογημένοι από τον Θεό. Θέλω να σου πω ότι δεν πιστεύω σε οιωνούς. Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλαμε να δημοσιοποιηθεί πιο νωρίς η εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.  Ήθελα να το κρατήσω  όσο πιο κρυφό γινόταν, κι αυτός ήταν ο λόγος που το γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι, δικοί μας. Καταλαβαίνω πως μπορεί να το συνδυάζει ο καθένας, αλλά δεν πιστεύω στους οιωνούς. Το μόνο που προσεύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει το μωρό στον κόσμο υγιές, όπως έγινε και με τα τρία αγόρια μας. Οποιαδήποτε άλλη επιπλέον σκέψη θα ήταν εγωιστική και δε θα μου άρεσε. Να γεννηθεί με το καλό και να φέρει ακόμα περισσότερη χαρά στο σπίτι μας και την οικογένειά μας», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης, αναφερόμενος μάλιστα και στους συσχετισμούς με τις εγκυμοσύνες και τα ευρωπαϊκά που έχει κατακτήσει σαν παίχτης!

Εμείς να ευχηθούμε να είναι γερό και υγιές!