Miley Cyrus: Δεν είναι η μόνη απατημένη σταρ

Ιδού οι καλλονές που είχαν άπιστους συντρόφους (όπως η Miley)!
Miley Cyrus: Δεν είναι η μόνη απατημένη σταρ



Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λένε για τη απιστία και εδώ στο followme και με αυτό το σκεπτικό βγάλαμε το πόρισμα ότι τελικά ο Patrick Schwarzenegger την απάτησε την Miley παρά το γεγονός ότι ο ίδιος βγήκε και το διέψευσε. Άλλωστε και ο μπαμπάς του Arnold έχει προϊστορία στην απιστία και όπως και να το κάνουμε τα γονίδια είναι γονίδια. 

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Miley δεν είναι η συμπάθειά μας, αποφασίσαμε να την καθησυχάσουμε και να της πούμε ότι δεν είναι η μόνη όμορφη γυναίκα σε αυτό τον πλανήτη που μπορεί να νιώθει προδομένη. Παρακάτω θα βρεις μερικές διάσημες καλλονές που έμπλεξαν με άπιστους άντρες. 

Uma Thurman 

Οι φήμες θέλουν την Uma Thurman να χώρισε με τον Ethan Hawke to 2003 επειδή είχε σχέση με την νταντά τους, Ryan Shawhughes. Και μάλλον όσοι το υποστήριζαν είχαν δίκιο μιας και ο Hawke αργότερα την παντρεύτηκε. 

Reese Witherspoon 

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ryan Philippe να έχει παράλληλη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του Abbie Cornish στην ταινία «Stop Loss». Τότε που ήταν ακόμα παντρεμένος με την πολυαγαπημένη Reese Witherspoon.  

Elizabeth Hurley

Ποιος δεν θυμάται το σκάνδαλο με τον Hugh Grant; Ήταν 1995, όταν το sex symbol Elizabeth Hurley είχε σχέση με τον Hugh Grant. Όπως είναι όμως γνωστό τον τσάκωσαν σε ένα αμάξι μαζί με την ιερόδουλη Divine Brown. Τελικά, απ’ ότι φαίνεται η ηθοποιός δεν πτοήθηκε και χώρισαν το 2000. 

Jennifer Aniston

Παρόλο που δεν είναι επιβεβαιωμένο, υπάρχει η φήμη ότι ο Brad Pitt απάτησε την τότε σύζυγό του Jennifer Aniston με την Angelina Jolie. Την εποχή δηλαδή, που γύριζαν μαζί την ταινία «Mr & Mrs Smith». Και μάλλον έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα καθώς σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που χώρισαν, ο Brad αναγνώρισε το παιδί της Angelina. 

Halle Berry

Τι και αν ήταν στη λίστα του περιοδικού People με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου το 2004… H Halle Berry το 2003 συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της Eric Benet την απατούσε και τον παράτησε. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Benet ήταν σεξομανής. 

Sienna Miller

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Jude Law το 2005 από την αρραβωνιαστικιά του Sienna Miller όταν έκανε παράλληλη σχέση με την νταντά των παιδιών του Daisy Wright. «Ντρέπομαι πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του. H Wright περιέγραψε τη σχέση της με τον Jude στην βρετανική Daily Mirror πριν εκείνος το παραδεχτεί. 

Fergie

Μετά από εννέα μήνες γάμου, η σχέση της Fergie και του Josh Duhamel πέρασε μία δύσκολη δοκιμασία. Η στρίπερ Nicole Forrester ισχυρίστηκε ότι έκανε one night stand με τον ηθοποιό σε ένα ξενοδοχείο της Atlanta, αν και ο ίδιος το διέψευσε. Μάλιστα, η εξωτική χορεύτρια είπε ότι πέρασε τον ανιχνευτή ψεύδους και ότι έχει ως αποδεικτικό στοιχείο πονηρά μηνύματα. H Fergie παρόλα αυτά στέκεται μέχρι σήμερα στο πλευρό του συζύγου της. 

Sandra Bullock

To 2010 γράφτηκε ότι ο άντρας της Sandra Bullock Jesse James την απάτησε με ένα μοντέλο για τατουάζ, τη Michelle McGee. Η ίδια μάλιστα μίλησε στο περιοδικό «In Touch» και δήλωσε ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει πριν ξεκινήσουν να κοιμούνται μαζί. «Ποτέ δεν θα έκανα κάτι μαζί του αν ήξερα ότι είναι ακόμα παντρεμένος. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν σε διάσταση» είπε χαρακτηριστικά.  

Eva Longoria

Στην κυριολεξία «Desperate Housewife» ήταν η Eva Longoria όταν έμαθε ότι ο άντρας της Τony Parker ήταν άπιστος. Το 2010 πήραν διαζύγιο για «ασυμφωνία χαρακτήρων».  

Demi Moore και Mila Kunis

Λένε ότι «μια φορά άπιστος, πάντα άπιστος». Και αυτό ισχύει μάλλον στην περίπτωση του Ashton Kutcher ο οποίος πήρε διαζύγιο από την Demi Moore επειδή έμπλεξε με την 23χρονη Sara Leal.  Τον Οκτώβριο μάλιστα του 2014, η make-up artist Linn Massinger δήλωσε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, παράλληλα με τη νυν σύντροφο του Mila Kunis. H 23χρονη Linn, μίλησε στην εφημερίδα «Sun» για το τι ακριβώς συνέβη τον Ιούνιο του 2012 όταν εκείνη και ο Kutcher έκαναν sex ενώ ήταν στην αρχή της σχέσης του με τη Mila: «Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ. Πήγαμε στο σπίτι του και εκεί απλά με πήρε από το χέρι και με οδήγησε πάνω, στην κρεβατοκάμαρα»! Ιδού και η απόδειξη.

 H Mila και ο Ashton είναι μαζί μέχρι και σήμερα.