Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι η νέα μας εμμονή

Έχουμε έναν ακόμα λόγο για να βλέπουμε Εθνική Ελλάδος.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι η νέα μας εμμονή



Το ομολογώ. Από τη στιγμή που ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην «Εθνική Ελλάδος» υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να χάσω ποτέ ξανά επεισόδιο. 

Νομίζω πως είχα να τον δω στην τηλεόραση 5 χρόνια, από τότε που έπαιζε το «Νησί» και η αλήθεια είναι ότι το comeback του με εξέπληξε. «Τι όμορφο αγόρι ε;» σκέφτηκα φωναχτά και οι επίσης απελπισμένες φίλες μου επιβεβαίωσαν τη σκέψη μου. Ήταν πιο ψηλός, πιο λαμπερός, πιο γοητευτικός. Ολόκληρος άντρας έγινε.

Έτσι, εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι ο 30χρονος ηθοποιός θα είναι η νέα μου εμμονή. Και τα κορίτσια του followme μου δίνουν το ελεύθερο γι’ αυτό. Γιατί όπως είπαν και εκείνες, «είναι το αγόρι που θα έκανες σχέση μαζί του, που δεν θα σου έσπαγε τα νεύρα και θα ήσουν ζεν κοντά του». Δεν μπορώ να διαφωνήσω, ούτε όμως και να επιβεβαιώσω, εκτός και αν ο Ορφέας θέλει να κάνει σχέση μαζί μου. 

Επειδή όμως αυτό δεν βλέπω να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον, είπα να του αφιερώσω τη σημερινή Τετάρτη γνωστή και ως Male Wednesday και να καταγράψω όλους εκείνους τους λογικούς και ανορθόδοξους λόγους για τους οποίους τον βρίσκω ανυπόφορα σέξι. 

Οι γονείς του. Όπως ήδη θα ξέρεις, ο Ορφέας είναι ο καρπός του έρωτα της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη. Μπορείς να φανταστείς πιο σέξι πεθερά και πεθερό από αυτούς; Άσε που και οι δυο τους είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. 

Η παράξενη ομορφιά του. Τα χαρακτηριστικά του είναι έντονα και αυτά τον κάνουν ξεχωριστό. Μπορεί να έχει μακρόστενο κεφάλι και μεγάλο στόμα αλλά τα τσακίρικα μάτια του σε συνδυασμό με τα σαρκώδη χείλη και την αλά Μέριλιν Μονρόε ελιά στο μάγουλο τον κάνουν ακαταμάχητο.

Οι δουλειές του. Αν και μικρός σε ηλικία, σχεδόν πάντα έκανε επιλεγμένες δουλειές και δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα του εύκολου χρήματος. Από τη σειρά «Λούφα και παραλλαγή» και τη «10η Εντολή», μέχρι την ταινία «Όλα θα πάνε καλά», το «Bank Bang» και το «Νησί». Και όχι μόνο αυτά. 

Η πρώην του. Πριν από πολλά- πολλά χρόνια, όταν τα μαλλιά του Ορφέα ήταν σκέτη απογοήτευση είχε σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου, μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας. 

Παρεμπιπτόντως, όταν τον ρώτησαν σε εκπομπή για εκείνη, ενοχλήθηκε αλλά παρέμεινε gentleman. 

Οι δηλώσεις του. Με αυτά που είχε πει για τις σχέσεις στο περιοδικό «Glam» μας έπεισε ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Μερικές μόνο από τις δηλώσεις του: «Η ζήλεια με διώχνει μακριά από τη σχέση», «Θέλω να με ξαφνιάζει, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα θέλω να έχει χιούμορ. Ή καλύτερα να ταιριάζει το χιούμορ μας, να επικοινωνούμε, να συνδεόμαστε»,  «Αν γούσταρα να φιλήσω την κοπέλα μου θα τη φιλούσα. Όταν θα νιώσω καλά με μια κοπέλα, δεν θα λογαριάσω τίποτα». 

Ο ρόλος του στην «Εθνική Ελλάδος». Και ναι, ο ρόλος του στη σειρά του Καπουτζίδη είναι φτιαγμένος για να τον ερωτευτείς. Προσπαθεί να κατακτήσει την Παπουτσάκη αλλά τελικά κατέκτησε εμάς. 

Η ομοιότητά του με τον Ουγγαρέζο.  Δεν ξέρω αν το βλέπεις και εσύ, πάντως προσωπικά τον βλέπω σαν την εξελιγμένη version του. Αν βρίσκεις, λοιπόν, νόστιμο τον Ουγγαρέζο τότε έχεις ένα λόγο ακόμα για να καμαρώνεις τον Αυγουστίδη.