Bradley Cooper: Μόλις χώρισε με την Suki

Τώρα και να πούμε ότι λυπόμαστε, θα μας πιστέψει κανείς;
Bradley Cooper: Μόλις χώρισε με την Suki



Κορίτσια, ο Bradley Cooper είναι ξανά ελεύθερος! Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια σχέσης με την Suki Waterhouse αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τουλάχιστον έτσι λένε οι τελευταίες πληροφορίες του E! News. Τι έφταιξε όμως; Γιατί χώρισαν; Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους. 

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση ενώ κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή αν είναι απλά ένας καθιερωμένος τσακωμός από αυτούς που συνηθίζεται στα ερωτευμένα ζευγάρια. 

Πάντως, οι τελευταίες φήμες υποστήριζαν πως το 23χρονο μοντέλο ήθελε να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Άραγε να ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού τους; Η ίδια πάντως στις αρχές της σχέσης τους δεν ήταν σίγουρη και είχε αμφιβολίες για την διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει (17 χρόνια για την ακρίβεια). 

Από την άλλη, ο Bradley έδειχνε τρομερά ερωτευμένος ενώ όλοι έλεγαν πως στο πρόσωπό της είχε βρει όλα όσα του έλειπαν. Αν και σχεδόν όλος ο γυναικείος πληθυσμός θα χαρεί με αυτήν την εξέλιξη, μέχρι να επιβεβαιωθεί 100% ας είστε συγκρατημένες. 

Πάνω που είχαμε αρχίσει να τους συνηθίζουμε μαζί, κρίμα είναι! Κάτα βάθος είναι ταιριαστό ζευγάρι ακόμα κι αν ο Bradley μπορεί να έχει στο πλευρό του πραγματικά όποια θέλει. Και συγγνώμη που θα το πω (παρόλο που του έχω αδυναμία), αλλά 40άρισες αγαπημένε Bradley. Aν το κορίτσι σε θέλει και είναι σωστό (και φυσικά την θες κι εσύ το ίδιο) σκέψου το καλά... 

Δες διάσημα ερωτευμένα ζευγάρια με... διαφορά ηλικίας ΕΔΩ