Η Mariah Carey πάχυνε και κόντυνε τη φούστα! Όλα στη φόρα...

Το διαζύγιο από τον Nick Cannon φαίνεται πως έχει επηρεάσει την diva της μουσικής, καθώς η εμφάνιση της σε συναυλία στην επαρχία Sichuan συζητήθηκε. Και όχι για καλό...
Η Mariah Carey πάχυνε και κόντυνε τη φούστα! Όλα στη φόρα...



H 44χρονη Mariah Carey αποφάσισε να φορέσει ένα φόρεμα που θύμιζε... ζώνη, ενώ το στήθος της δεν χώραγε στο μπούστο της. Με την star να έχει αρκετά παραπανίσια κιλά!

Το χρυσαφί (κάτι σαν) φόρεμα της Mariah Carey σηκώθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην επαρχία Sichuan στην Κίνα, με αποτέλεσμα οι θεατές να... απολαύσουν το εσώρουχο της 44χρονης τραγουδίστριας. Από την άλλη, τα τακούνια της ήταν υπέρ του δέοντος λαμπερά ενώ το στήθος της μετά βίας δεν έβγαινε στη... φόρα!

Η εμφάνιση αυτή είναι η δεύτερη που σχολιάζεται αρνητικά από τους fan της Mariah. Πριν λίγες εβδομάδες, η Carey σε συναυλία στο Tokyo δεν μπορούσε να τραγουδήσει (!) με το κοινό να ξεσπάει σε γιουχαΐσματα!

Οι κακές γλώσσες, αναφέρουν πως το διαζύγιο της από τον 34χρονο ηθοποιό, Nick Cannon, με τον οποίο έχει 3χρονα δίδυμα, τον Morrocan και την Μοnroe (το πρώτο παιδάκι πήρε το όνομα από τη σουίτα που έκανε πρόταση γάμου ο Nick στην Mariah ενώ το δεύτερο από την Marilyn Monroe) είναι η αιτία.

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Αύγουστο του 2014,με τις φήμες (και την Mariah η οποία τραγούδησε πρόσφατα “Ξέρω ότι με κεράτωσες καρ@@@η” μέσα σε στίχους), να κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στον γάμο τους.

Πάντως η εμφάνιση της Mariah, μόνο σε diva δεν παραπέμπει πλέον...