Κομψή και στυλάτη η Κate Middleton σε gala ιστιοπλοΐας

Η Δούκισσα του Cambridge είναι λάτρης του αθλήματος και δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση για να συμμετάσχει στο “1851 Trust”.
Κομψή και στυλάτη η Κate Middleton σε gala ιστιοπλοΐας



Η Kate Middleton, η οποία είχε νικήσει τον σύζυγο της (και μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας), Πρίγκιπα William σε ιστιοπλοϊκό αγώνα στο Auckland, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση που της έγινε  για το gala “1851 Τrust”.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας έχει σαν στόχο την επαναφορά του “America's Cup” στην Βρετανία και η Kate Middleton αποτελεί το “βαρύ” χαρτί στην προσπάθεια. Η Δούκισσα του Cambridge τιμήθηκε με τον τίτλο της Royal Patron των αγώνων, με την ίδια να δηλώνει: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανα ιστιοπλοΐα εδώ σήμερα, καθώς προσπαθούμε να φέρουμε πίσω το America's Cup στην Βρετανία. Ανυπομονώ να ολοκληρωθεί η προσπάθεια αυτή και το '1851 Trust' να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές”.

H Πριγκίπισσα Kate, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί με τον Πρίγκιπα William (με τον γάμο τους το 2011 να αποτελεί το γεγονός του αιώνα στην Μεγάλη Βρετανία), καθώς έχει ήδη αποκτήσει τον 2χρονο Πρίγκιπα Γεώργιο, δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις πρωινές ναυτίες και πήρε κανονικά μέρος στο gala.

Η Kate Middleton επέλεξε να φόρεσει ένα λευκό pencil φόρεμα Jaeger με μαύρες γόβες, με το σύνολο να κολακεύει την σιλουέτα της Δούκισσας.

Απομένει να δούμε αν το “Αmerica's Cup” θα επιστρέψει με την... βασιλική παρέμβαση!