Χρόνια πολλά Carrie Bradshaw! Θυμάσαι τον καλύτερο εραστή σου;

Τα κορίτσια του FollowMe σε βοηθάνε να διαλέξεις τον καλύτερο τηλεοπτικό σου έρωτα.
Χρόνια πολλά Carrie Bradshaw! Θυμάσαι τον καλύτερο εραστή σου;



Ποτέ δεν θα παλιώσει αυτή η σειρά. Θα τη βλέπουμε και εμείς και οι κόρες και οι εγγονές μας και θα είναι πάντα σαν την πρώτη φορά. Κι ας έχουμε μάθει απ’ έξω τους διαλόγους της. Πού κολλάει το «Sex and the City» αυτή την επετειακή μέρα; Στο γεγονός ότι η Sarah Jessica Parker έχει γενέθλια και κλείνει τα 51 της χρόνια.

Τη φανταζόμαστε σήμερα να αναλογίζεται πόσοι άντρες πέρασαν από τη ζωή της σαν Carrie Bradshaw και να προσπαθεί να αποφασίσει ποιος ήταν ο καλύτερος. Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε εδώ στο FollowMe να τη βοηθήσουμε επιλέγοντας η καθεμία μας έναν από τους εραστές της. 

Big 

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Το ξέρω ότι τον θέλετε όλες αλλά δυστυχώς για εσάς, τον πρόλαβα. Ο Big είναι επιβλητικός, μυστηριώδης και σε πάει και βόλτα με τη λιμουζίνα του. Και μπορεί να έχει το ύφος του «κακού παιδιού» όμως κατά βάθος είναι αισθηματίας. Παρεμπιπτόντως, δες ΕΔΩ πώς είναι σήμερα (και κλάψε). 

Aidan

Δανάη Γεωργαντά: Αν βάλεις στην άκρη ότι ο Aidan υπήρξε λίγο πιεστικός με το θέμα του γάμου, νομίζω ότι είναι ο πιο σωστός απ’ όλους. Ψηλός, γλυκός, πιστός, ευγενικός, με καλή καρδιά, αντικαπνιστής, φιλόζωος.  

Jack

Βάλια Ζαμπάρα: Μην κοροιδευόμαστε. Ο πιο ωραίος είναι ο Burger, ο λίγο κομπλεξικούλης συγγραφέας. Έχει χιούμορ και μηχανή και φαντάζομαι ότι γράφει καλά, πράγμα που δεν βρίσκεις εύκολα σε έναν άντρα. Τι άλλο θες;   

Wade

Γιάννα Κορρέ: Δεν είναι ότι μ’ αρέσουν οι άντρες που είναι μαμάκηδες, όμως ο Wade είναι τελείως «στον κόσμο του» και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα KFC, όπως και εγώ. 

Seth

Φανή Πλατσατούρα: Αυτό το αγόρι μόνο ένα μικρό ελάττωμα έχει. Παρατάει τα κορίτσια μετά το σεξ και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με την ψυχολόγο του. Κατά τα άλλα, δεν του λείπει και τίποτα. Άσε που είναι και ο Jon Bon Jovi. 

Bill

Νάνσυ Φαφούτη: Εντάξει, πώς κάνετε έτσι επειδή ο άνθρωπος είναι λίγο kinky; Εγώ θα τον επιλέξω γιατί μ’ αρέσουν οι πολιτικοποιημένοι άντρες και γιατί μετά χαράς θα φορούσα το γουναρικό μου και θα έτρεχα στα σουαρέ για να παριστάνω την πρώτη κυρία. Αν με είχε στα όπα- όπα μάλιστα όπως και την Carrie, θα μοίραζα και τις προεκλογικές του καρτούλες στα καφέ λέγοντας πόσο εξαίρετος και ελπιδοφόρος νέος είναι. 

Keith

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Θα αρχίσω με τις κλασικές ευχές! Χρόνια πολλά Sarah Jessica Parker να' σαι πάντα καλά και να μας εμπνέεις πάντα, όπως κάνουν άλλωστε όλα τα κριαράκια. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, εγώ θα ξεφύγω λίγο από τα συνηθισμένα και θα διαλέξω τον Κeith (δηλ. τον  Vince Vaughn), o οποίος για να εντυπωσιάσει την Carrie προσποιήθηκε ότι ήταν μεγάλος μάνατζερ στο Ηollywood αλλά σε μια awkward στιγμή αποκαλύφτηκε ότι ήταν house keeper της Carrie Fisher. Το ξέρω δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά είναι τόσο γλυκός και ιδιαίτερος χαρακτήρας o Vince, που του συγχωρείς κι αυτό. Άλλωστε ήθελε να εντυπωσιάσει το κορίτσι! 

Alexandr

Κατερίνα Ιωακείμ: Απορώ γιατί δεν τον πρόλαβε ήδη καμία σας. Ο Petrovsky είναι απόλυτος εραστής: καλλιεργημένος, αινιγματικός, καλλιτέχνης, ανεξάρτητος, large, ξεκάθαρος και σεξουαλικά έμπειρος. Έχει σέξι προφορά, κοντά του μαθαίνεις καινούργια πράγματα (τη ρωσική κουζίνα εννοούσα που πήγε το μυαλό σου), ενώ είναι από τους άντρες που θα σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι να ετοιμάσουν pancakes με μαρμελάδα βατόμουρο και θα πάρουν το κορίτσι να ζήσουν μαζί χλιδάτα κι ερωτικά στο Παρίσι. Όσο για εσάς που έχετε κολλήσει με το χαστούκι, τι να πω... απλό ατυχηματάκι!  

Δες ΕΔΩ ποιες φιλενάδες της τηλεόρασης στην πραγματικότητα μισιούνται.