Νυφικά φορέματα: Τα πιο εντυπωσιακά που είδαμε ποτέ σε ταινίες

Έφθασε λοιπόν η μεγάλη ώρα ή όχι ακόμα; Όπως και να ΄χει, αξίζει να αφιερώσεις λίγα δευτερόλεπτα και να χαζέψεις αυτά τα υπέροχα νυφικά.
Νυφικά φορέματα: Τα πιο εντυπωσιακά που είδαμε ποτέ σε ταινίες



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις περισσότερες ταινίες του Hollywood με happy end, πάντα υπάρχει ένας λαμπερός γάμος επομένως κι ένα glamorous γαμήλιο φόρεμα! Τα περισσότερα από αυτά τα νυφικά έχουν αντέξει στον χρόνο και αποτελούν πάντα μια διαχρονική επιλογή. 

Άλλωστε οι περισσότερες νύφες, έχουν χαρακτηρίσει την αναζήτηση του τέλειου νυφικού δυσκολότερη και από την αναζήτηση του τέλειου συζύγου! Βέβαια, αν είναι λίγο υπερβολικές αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Πάντως, είτε παντρεύεσαι μέσα στο επόμενο διάστημα και ψάχνεις για νυφικό είτε όχι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια ιδέα από τα ωραιότερα νυφικά που έχουμε δει σε ταινίες.

Να θυμάσαι, ότι πριν ξεκινήσεις την αναζήτηση στα ατελιέ θα πρέπει να αποφασίσεις το είδος του νυφικού που θες. Αν δοκιμάζεις κάτι και ρωτάς συνέχεια αν σου πάει, αυτό και μόνο είναι λόγος για να μην το αγοράσεις. Να είσαι σίγουρη πως μόλις δεις το κατάλληλο νυφικό για σένα θα το καταλάβεις με την πρώτη ματιά!

Είτε με φρού φρού και τούλι, είτε σατέν, είτε με δαντέλα ή διαφάνειες, είτε κοντό, midi ή maxi, είτε σε κλασικό λευκό, ροζ ή γκρι χρώμα θα πρέπει πάνω απ' όλα να αισθάνεσαι εσύ άνετα όταν θα το φορέσεις και να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την στιγμή.