Κλασσάτη και sexy η Jennifer Lawrence

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που έδειχνε κάτι... παραπάνω από το μπούστο της, η J-Law τράβηξε τα φλας των φωτογράφων στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας!
Κλασσάτη και sexy η Jennifer Lawrence



Η 24χρονη Jennifer Lawrence ένωσε ξανά τις υποκριτικές τις δυνάμεις με τον Bradley Cooper, μετά το οσκαρικό “Silver Linings β” και το “American Hustle”, ωστόσο η εμφάνιση της επισκίασε την πρεμιέρα της ταινίας “Serena”, όπου πρωταγωνιστούν.

Η κάτοχος του Oscar Α' Γυναικείου ρόλου το 2011, επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας η οποία έγινε στο Λονδίνο, ένα σακάκι-φόρεμα Dior με βαθύ V το οποίο άφηνε το στήθος της ακάλυπτο, με τα φλας των φωτογράφων να... αστράφτουν μπροστά την αποκαλυπτική (υπέρ του δέοντος) εμφάνιση!

Η Jennifer Lawrence, το γνωστότερο θύμα της διαρροής γυμνών φωτογραφιών celebrity που έγινε τον περασμένο Αύγουστο, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, κάτι που προξένησε πολλά ερωτηματικά για την απότομη στυλιστική στροφή που έκανε. Ιδιαίτερα μετά από τις γυμνές φωτογραφίες...

Η J-Law, σύντροφος του τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, έχει στο πλευρό της στην ταινία “Serena” τον 39χρονο ηθοποιό, Bradley Cooper, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τόσο στο “Silver Linings Playbook”, όσο και στο “Αmerican Hustle”. Κάτι που ίσως της εξασφαλίσει και υποψηφιότητα στα φετινά Oscars, μιας και έχει ισάριθμες συμμετοχές (και μια κατάκτηση) με τον ξανθομάλλη ηθοποιό στο πλάι της...