Με total black φόρμα η Irina Shayk παραμένει hot

Δεν χρειάζεται φανταχτερά ντυσίματα και επαγγελματικό βάψιμο για να είναι sexy το super model από την Ρωσία.
Με total black φόρμα η Irina Shayk παραμένει hot



H Irina Shayk “πιάστηκε” από τον φωτογραφικό φακό να περπατάει στο Manhattan με total black φόρμα, αναζητώντας την κατάλληλη... κολοκύθα ενόψει Halloween!

Η 28χρονη καλλονή, η οποία είναι η σύντροφος του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη του 29χρονου star της Ρεάλ Μαδρίτης, Cristiano Ronaldo, δεν σταμάτησε λεπτό να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο ξεχωρίζοντας ακόμη και ντυμένη casual.

Με τα μανίκια τυλιγμένα γύρω από χέρια της για να προστατευτεί από το κρύο και κρατώντας ένα ποτήρι με χυμό στο χέρι, η Shayk τράβηξε τα βλέμματα πάνω της δείχνοντας πως δεν χρειάζεται να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να είναι sexy!

Όσο για το πως διατηρεί την εξαιρετική φόρμα της, η 28χρονη Ιrina (γεννημένη στα βάθη της Σιβηρίας), τόνισε στο Yahoo Lifestyle: “Έχω καλά γονίδια. Αυτό είναι το μυστικό. Φυσικά και πιέζω τον εαυτό μου στο γυμναστήριο. Tώρα είμαι 28 ετών αλλά θέλω και στα 35 μου να δείχνω σε καλή φόρμα. Το πρόβλημα μου είναι πως λατρεύω το φαγητό. Προτιμώ να κάνω πιλάτες και έχω τον δικό μου γυμναστή”.

H αλήθεια είναι πως ακόμη και με φόρμα η Irina Shayk παραμένει sexy...