Είδες το νέο look του Χρήστου Λούλη; Γιατί και οι άντρες με ξυρισμένο κεφάλι είναι σέξι

Το νέο look του ηθοποιού μας ξάφνιασε!
Είδες το νέο look του Χρήστου Λούλη; Γιατί και οι άντρες με ξυρισμένο κεφάλι είναι σέξι



Είδες τον Χρήστο Λούλη με το νέο του look; Ο ηθοποιός πλέον είναι καραφλός και η νέα του κόμμωση οφείλεται στις ανάγκες της παράστασης «Η Όπερα της Πεντάρας».

Κάτι που μας θύμισε όλα εκείνα τα διάσημα αγόρια της showbiz που είναι alpha male και την ίδια ώρα έχουν ξυρισμένο κεφάλι.  Ας τους δούμε έναν προς ένα. 

Vin Diesel 

Τρελάθηκαν τα κορίτσια του γραφείου όταν έμαθαν προ ημερών ότι ο Vin Diesel ονόμασε την κόρη του Pauline προς τιμήν του Paul Walker. Τότε ανακάλυψα ότι αυτός ο άντρας είναι ο πόθος πολλών γυναικών επιβεβαιωμένα. 

Jason Statham 

Δεν είναι τυχαίο που πριν από ένα μήνα τα troll του Facebook έδωσαν τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν ως γένος τον Jason Statham. Είναι άλλωστε, το απόλυτο αρσενικό.  

Billy Zane

Θα μας πεις, πού τον θυμηθήκαμε τώρα τον Billy. Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της καραφλής γοητείας. Δεν χάνει ούτε μισό πόντο χωρίς το μαλλί. 

Stanley Tucci

Το sexiness του Stanley Tucci πηγάζει αποκλειστικά από το γεγονός ότι έχει αυτοπεποίθηση. «Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω ότι πρέπει να παίρνεις σοβαρά αυτό που κάνεις, αλλά να μην παίρνεις τον εαυτό σου σοβαρά. Ήταν πολύ εύκολο αφού έχασα τα μαλλιά μου, αν θέλεις να ξέρεις την αλήθεια. Όταν έμεινα καραφλός ξεκίνησα να δουλεύω πολύ πιο πολύ, οπότε τώρα σκέφτομαι να εξαφανίσω τις τρίχες σε όλο μου το σώμα» είχε πει χρακτηριστικά. 

Jake Gyllenhaal 

Ο Jake Gyllenhaal θα μας άρεσε ακόμα και με περούκα άφρο. Στην ταινία «End of Watch» ήταν ένας κούκλος όπως πάντα. 

Travis Fimmel 

Είσαι φαν της σειράς «Vikings»; Αν όχι τότε ήρθε η ώρα να γίνεις και να φτάσεις μέχρι τον τρίτο κύκλο για να δεις τον Travis Fimmel καραφλό (και σέξι).

Corey Stoll

Τον είδες να καταστρέφει τον εαυτό του ως Peter Russo στο «House of Cards» και ήθελες απελπισμένα να τον παρηγορήσεις ενώ σε γοήτευσε και ως Ernest Ηemingway στην ταινία «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Bruce Willis

All time classic. 

Μιχάλης Κουινέλης

Για να μη λες ότι δεν έχουμε και εγχώριους σέξι, καραφλούς celebrities ορίστε. Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento αρέσει στις γυναίκες, αυτοσαρκάζεται συνεχώς για το μαλλί του και νομίζουμε ότι πια δεν χρειάζεται. 

Mr.Clean 

Μέχρι και ο Mr. Clean είναι καραφλός, ο πιο καθαρός τύπος στην ιστορία. Idol.