Cara Delevigne: Απελευθερώστε την σεξουαλική σας ταυτότητα

Για πρώτη φορά το 22χρονο super model μίλησε για τις επιλογές της στην ερωτική της ζωή, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας.
Cara Delevigne: Απελευθερώστε την σεξουαλική σας ταυτότητα



Η Cara Delevigne με μήνυμα της στο twitter με αφορμή της National Coming Out Day, σχολίασε τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις, προτρέποντας όλους να μην τις κρύβουν και να μην ντρέπονται για όσα έχουν επιλέξει.

Το 22χρονο super model, το οποίο διατηρούσε σχέση με την 36χρονη bisexual ηθοποιό Michelle Rodriguez με τον φωτογραφικό φακό να της έχει απαθανατίσει να φιλιούντα τον περασμένο Μάρτιο, ανάρτησε το μήνυμα: “Αυτό είναι το t-shirt για την National Coming Out Day. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι πιστεύεις, όλοι είμαστε ένα! Αγοράστε όλοι αυτά τα μπλουζάκια”

Η Βρετανίδα ανάρτησε αργότερα ακόμη ένα μήνυμα στο ίδιο ύφος, το οποίο ανέφερε: “Άργησα για την National Coming Out Day, αλλά καλύτερα τώρα παρά αργότερα. Μην φοβάσαι για αυτό που είσαι”.

Τα σχόλια κάτω από το μήνυμα κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, με τους followers της Cara να την ρωτούν για την σεξουαλικότητα της, ωστόσο απάντηση δεν πήραν μένοντας στο αινιγματικό post...

Μπορεί η Cara Delevigne να μην σχολιάζει ανοιχτά τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις, ωστόσο η Michelle Rodriguez είχε επιβεβαιώσει τον περασμένο Φεβρουάριο το ειδύλλιο τους, τονίζοντας πως η σχέση τους προχωράει μια χαρά!

Όπως και αν έχει το 22χρονο super model έστειλε ένα μήνυμα που έπρεπε και κακώς θεωρούνταν taboo...