Ελένη και Μάκης μαζί on- camera; Πλέον τα περιμένουμε όλα!

Θα έρθει και η μέρα που η Περιστέρα θα πάει στο Fashion Week.
Ελένη και Μάκης μαζί on- camera; Πλέον τα περιμένουμε όλα!



Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα είδαμε όλα. Γιατί κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο έξω από το μαιευτήριο αγαπημένους και χαμογελαστούς να γιορτάζουν τον ερχομό της κόρης του. Ειδικά μετά από όλη αυτή τη μυστικοπάθεια που επικρατούσε γύρω από την εγκυμοσύνη. Και μπορεί ο Μάκης να μην είπε και πολλά αλλά εγώ προσωπικά τη φωνή του δεν την είχα ακούσει ποτέ. Τι έμαθα που την άκουσα; Ότι τελικά αυτός ο μυστηριώδης άντρας πρέπει να είναι ένας πολύ γλυκός τύπος. 

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα για εμάς τους εξαρτημένους από τη ζωή της Μενεγάκη; Ότι πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε όλα. Να μου πεις, περίμενε κανείς ότι η κυρία Τσοχατζοπούλου θα κατέληγε κάποια μέρα στο Δρομοκαίτειο; Όχι. 

Σήμερα, λοιπόν, είπαμε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και να πάρουμε απόφαση ότι τα παρακάτω stories μπορεί και να τα διαβάσουμε κάπου- κάποτε σε αυτή τη ζωή. 

Ας ξεκινήσουμε με ένα ζευγάρι το οποίο έχει μια προσωπική ζωή που ενδιαφέρει και αφορά πολύ περισσότερο κόσμο από τη Μενεγάκη και τον Παντζοπουλο. Κι όμως, υπάρχει τέτοιο ζευγάρι. Πώς θα σου φαινόταν αν έβλεπες τον Αλέξη Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hello» αγκαλιασμένους ή ακόμα και στο πρωθυπουργικό τους κρεβάτι σαν τον John Lennon και τη Yoko;Ή να βολτάρουν στα στενά της Μυκόνου χέρι-χέρι με ανοιχτά πουκάμισα και βαθιά ντεκολτέ. Ή και μόνη της την Περιστέρα, στο Athens Fashion Week να κοιτάει συγκλονισμένη το catwalk κρατώντας μία τσάντα Hermes. 

Το επόμενο πράγμα που περιμένουμε να δούμε είναι την Κατερίνα Σουλιώτη καλεσμένη στο e-nikos να αναλύει τη γέννα της κόρης Παντζοπούλου. Και τους πολίτες να κάνουν ερωτήσεις τύπου «Γιατί τόσο καιρό μας έκρυβαν ότι είναι κοριτσάκι;», «Επιτέλους πότε θα μας πει ο Παντζόπουλος πώς είναι η Ελένη χωρίς make-up;». 

Ίσως, όμως, να δούμε και τον Άνθιμο να παρελαύνει στο φετινό Athens Pride και να διατυμπανίζει ότι η ομοφυλοφιλία τελικά δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα. 

Κάπου εκεί προς στο καλοκαίρι, περιμένουμε την Άνγκελα Μέρκελ να έχει κάψει τα αυστηρά ταγεράκια, να γυρνάει τα ελληνικά νησιά με μπικίνι και παρεό και να προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να τη συμπαθήσουν. 

Τον Βαρουφάκη πάλι δεν θα τον αφήσουμε παραπονεμένο μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα πει «παιδιά, πραγματικά, δεν ξέρω τι να απαντήσω». Και εκεί θα μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό. 

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θα βγει στο «Όλα Παίζουν» χωρίς τρέσες και make-up και ως δια μαγείας θα είναι μια χαρά. 

Ενώ μετά από τις ομαδικές αποχωρήσεις από την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» θα έχουμε νέες μεταγραφές και τελικά θα δούμε δυο γυναίκες που θα πλαισιώνουν την ανερχόμενη παρουσιάστρια. Μην παραξενευτείς, λοιπόν, αν δεις την Έλλη Στάη και την Όλγα Τρέμη να μαθητεύουν στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. 

Για τέλος, κρατήσαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Βαγγέλη Περρή τους οποίους οι παπαράτσι θα εντοπίσουν μεθυσμένους σε club της παραλιακής να κερνάνε σφηνάκια σε κοριτσόπουλα και να μετανιώνουν για τις στιγμές φιλίας που έχασαν όλα αυτά τα χρόνια. 

Δες ΕΔΩ το μήνυμα της Ελένης από το μαιευτήριο.