Tέλος στις φήμες: Η Maria Menounos απαντάει για το αν είναι έγκυος

Η 36χρονη παρουσιάστρια απάντησε για πρώτη φορά στην φημολογία που τη θέλει να περιμένει το πρώτο της παιδί μετά την εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλιά.
Tέλος στις φήμες: Η Maria Menounos απαντάει για το αν είναι έγκυος



Η Maria Menounos εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα με ένα φόρεμα που έδειχνε την κοιλιά της φουσκωμένη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη! Κάτι, το οποίο δεν ισχύει ωστόσο όπως δήλωσε και η ίδια...

Το φόρεμα που φορούσα είχε ένα μεγάλο φιόγκο, τον οποίο τοποθέτησα εγώ επίτηδες εκεί για να κρύψω την κοιλιά μου”, δήλωσε στους συμπαρουσιαστές της Ross Matthews και Jason Kennedy στην εκπομπή “Live From E!”.

Η δήλωση της ελληνικής καταγωγής, Menounos, η οποία διατηρεί δεσμό από το 1998 με τον ηθοποιό Κeven Undergaro, δεν έφτανε στους συμπαρουσιαστές της, οι οποίοι ρώτησαν εκ νέου: “Είσαι έγκυος;” με την 36χρονη να απαντάει ξεκάθαρα “Όχι”.

Η Maria Menounos είχε δηλώσει στην δική της εκπομπή πρόσφατα πως είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφο της, με τις φήμες να οργιάζουν μετά την... μυστηριώδη εμφάνιση της με την φουσκωμένη (τεχνητά) κοιλίτσα.

Εσείς δεν θα νομίζατε πως είναι έγκυος με αυτή την εμφάνιση;