Kit Harrington για το ρόλο του στο Game Of Thrones: Έχει αδυναμία στις γυναίκες και δεν ξέρει πως να το χειριστεί

Συναρπαστικός και ανατρεπτικός αναμένεται να είναι ο νέος κύκλος επεισοδίων!
Kit Harrington για το ρόλο του στο Game Of Thrones: Έχει αδυναμία στις γυναίκες και δεν ξέρει πως να το χειριστεί



Ο Kit Harrington είναι ο Jon Snow στο Game Of Thrones. Για να μπορέσει να πάρει το ρόλο “πάλεψε”, δεν ήταν εύκολο. Ο 28χρονος ηθοποιός εξομολογείται πως στην πρώτη του οντισιόν για το ρόλο τους ήταν εντελώς άγνωστος. Το abantaz του ήταν ότι πληρούσε τις προδιαγραφές εμφανισιακά που απαιτούσε ο ρόλος.

Στην τελευταία σεζόν του  Game Of Thrones δημιούργησε μια σχέση με την Ygritte, ρόλο που υποδύεται η Rose Leslie από τη Σκωτία. Μάλιστα φημολογείται ότι διατηρούν σχέση και εκτός σκηνής, κάτι που ο Κit δεν σχολιάζει καν γιατί αφορά την προσωπική του ζωή.

Πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία υπερπαραγωγή Πομπηία που βγήκε το 2014 και την άνοιξη θα τον δούμε να υποδύεται τον αποστάτη πράκτορα Μ15. Ρόλος που απαιτούσε σκληρή γυμναστική κάτι που δεν τον δυσκόλεψε λόγω και του ρόλου του στο Game Of Thrones. 

Ο ίδιος παρατηρεί πως οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να βλέπουν το Trones παρά να παρακολουθούν μεγάλες κινηματογραφικέ επιτυχίες.

Αυτό που αποκαλύπτει πάντως για τον πολυαναμενόμενου καινούριο κύκλο του του  Game Of Thrones είναι..”Αυτή χρονιά είναι πραγματικά...”, σταματάει και εκπνέει και συνεχίζει λέγοντας “Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι όπως πρέπει και να αντιπροσωπεύει πλήρως το σενάριο. Είναι μια μεγάλη χρονιά για τον Jon Snow”. 

Εν αναμονή των επερχόμενων εξελίξεων του νέου κύκλου!