Hannah Davis: Όταν το πιο σέξι μοντέλο του κόσμου παίζει τένις... οι φωτογράφοι τρελαίνονται

Κι όχι άδικα!
Hannah Davis: Όταν το πιο σέξι μοντέλο του κόσμου παίζει τένις... οι φωτογράφοι τρελαίνονται



To super model, Hannah Davis, βρέθηκε στο Miami, στο Crandon Park Tennis Center, όπου μαζί με την Καναδή Genie Bouchard, έπαιξαν ένα match στα πλαίσια του ανοιχτού τουρνουά τένις.

Η Davis γεννήθηκε το 1990, παίζει τένις από τα οκτώ της και η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 16 ετών, στην καμπάνια του  Ralph Lauren.Φαίνεται πως σύντομα έγινε το αγαπημένο παιδί του οίκου, μιας και έγινε και το πρόσωπο του αρώματος Ralph Rocks.

Σε ό,τι αφορά τις αθλητικές της δραστηριότητες, η Hannah έχει στεφθεί πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα τένις της Καραϊβικής, ενώ έχει υπάρξει και βολεϊμπολίστρια. 

Οι φωτογράφοι δεν είχαν κάτι καλύτερο, μιας και η Hannah θεωρείται το νέο next big thing του χώρου του modeling. Κι αν ακόμα δεν σου λέει πολλά το όνομά της, σύντομα θα σε απασχολήσει, αφού είναι το μοντέλο που επέλεξε το Sports Illustrated για εξώφυλλο στο φετινό μεγάλο "μπικίνι τεύχος". 

Η όμορφη ξανθιά, θεωρείται η διάδοχος της Kate Upton, η οποία ξεκίνησε επίσης την καριέρα της από το εξώφυλλο του ίδιου τεύχους.

Δες εδώ ένα συλλεκτικό video από τη φωτογράφιση της  23χρονης "αντιζήλου", Kate Upton.