Αλλαγή σχεδίων για Beyonce-Jay Z. Σε ποια ευρωπαϊκή πόλη μετακομίζουν;

Μετά από δυο εβδομάδες στο Παρίσι, το “βασιλικό” ζευγάρι της R n' B συνεχίζει την αναζήτηση του νέου του σπιτιού.
Αλλαγή σχεδίων για Beyonce-Jay Z. Σε ποια ευρωπαϊκή πόλη μετακομίζουν;



Η Beyonce και ο σύζυγος της, Jay Z, ταξίδεψαν στο Λονδίνο με το τρένο όπου θα αναζητήσουν το “ανάκτορο” τους για μόνιμη εγκατάσταση. Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε η 2χρονη κόρη τους, Blue Ivy...

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο από το 2008, βρίσκεται πλέον στην αγγλική πρωτεύουσα ταξιδεύοντας με το τρένο Eurostar περνώντας τα στενά της Μάγχης με την κόρη τους. Ο Jay είχε αναλάβει την μικρή Ivy έχοντας το καροτσάκι της στο κεντρικό σταθμό του Λονδίνου, ενώ η Beyonce δεν σταματούσε να υπογράφει αυτόγραφα.

Φορώντας μια μπορντό ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με μια τσάντα της Stella McCartney, η 32χρονη Beyonce, δεν σταμάτησε να κρατάει το χέρι της κόρης της, η οποία προφανώς και είχε τρομάξει από τον κόσμο που είχε μαζευτεί γύρω από τους διάσημους γονείς της.

Οι Carters (όπως είναι το επίθετο του Jay Z) θα συνεχίσουν την αναζήτηση του νέου τους σπιτιού στο Λονδίνο, καθώς η απόφαση της μετακόμισης στην Ευρώπη είναι οριστική. Το ζευγάρι, το οποίο έχει πουλήσει συνολικά 300 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του, είδε σπίτια στο Παρίσι, ωστόσο το γεγονός πως στο Λονδίνο η Blue Ivy θα έχει τη δυνατότητα να μιλάει τη μητρική της γλώσσα, κάνει την αγγλική πρωτεύουσα το... φαβορί!

Η Blue Ivy πάντως έπαιξε και το κρυφτό της με τον κόσμο, πίσω από την ροζ κουβερτούλα της κατά την άφιξη στο Λονδίνο. Όχι, θα κάτσει να σκάσει...