Η Kate Hudson γιόρτασε το Πάσχα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της

Στο πάρτι του στο Los Angeles.
Η Kate Hudson γιόρτασε το Πάσχα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της



Η Kate Hudson βρέθηκε στο πάρτι του πρώην συζύγου της Matt Bellamy για να γιορτάσουν οικογενειακώς το Πάσχα των Καθολικών. Η 35χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε το μεσημέρι με δώρα αλλά και αυγά (!) στα χέρια, έξω από το σπίτι του βρετανού μουσικού των Muse, στο Los Angeles.


Οι δυο τους χώρισαν συναινετικά τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας αποφασίσει να κρατήσουν φιλικές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους, του τρίχρονου Bingham. Η Kate έμοιαζε σήμερα πιο λαμπερή από ποτέ. Αν και ελάχιστα βαμμένη, φορούσε ένα ροζ φόρεμα που αποκάλυπτε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνδυασμένο με ψηλές πλατφόρμες και κοραλλί γυαλιά.

Η ίδια σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό, δήλωσε ότι με τον Μatt παραμένουν δύο καλοί φίλοι, που προτεραιότητά τους είναι το παιδί τους. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 και μετά από δύο μήνες σχέσης, η Ηudson έμαθε πως είναι έγκυος. Αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί χωρίς δεύτερη σκέψη και το 2011, λίγο πριν γεννηθεί ο μικρός Bingham, αρραβωνιάστηκαν.

Αν και όλα έδειχναν ότι ήταν μία πολύ δεμένη οικογένεια, το Δεκέμβριο του 2014, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Ωστόσο εκτός από καλοί γονείς είναι και καλοί συνεργάτες, αφού η αγάπη τους για το κρασί, τους οδήγησε πριν κάποια χρόνια να δημιουργήσουν το δικό τους wine label, με την επωνυμία «Hudson Bellamy», το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
   
Δες εδώ άλλη μία στιλάτη εμφάνιση της με boyfriend jean και γόβες.