72ο Φεστιβάλ Βενετίας : Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποιες έδωσαν extra λάμψη και στιλ στο φεστιβάλ;
72ο Φεστιβάλ Βενετίας : Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί



Η πρώτη μέρα του 72ου Φεστιβάλ Βενετίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με το κόκκινο χαλί να ζωντανεύει και να αποκτά περισσότερη λάμψη από τις εντυπωσιακές και στιλάτες κυρίες που το πάτησαν.

Όπως είναι γνωστό, όλα τα Φεστιβάλ αποτελούν πολύ σημαντικούς θεσμούς για τον χώρο του κινηματογράφου, κάτι που αντικατοπτρίζεται χωρίς αμφιβολία στο αναγκαίο tuxedo των αντρών και στις υπέροχες τουαλέτες των γυναικών.

Για να δούμε μαζί, ποιες έκαναν ποδαρικό με τον πιο κομψό και stylish τρόπο;

Diane Kruger : H υπέρκομψη ηθοποιός, επέλεξε μια λευκή-ασημένια τουαλέτα Prada Couture με την πουά ουρά-κάπα να ξεχωρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λαμπερή μέσα στην μοναδική δημιουργία του γνωστού οίκου, ποζάρει για τους 100άδες φωτογράφους.

Alessandra Ambrosio : Το πανέμορφο μοντέλο, έδωσε τον glamorous αέρα που όλα τα φεστιβάλ χρειάζονται και εντυπωσίασε τους πάντες με το λευκό νεραϊδένιο Philosophy di Lorenzo Serafini φόρεμα της.

Paz Vega : Wow! Mια εμφάνιση που πραγματικά ζηλέψαμε ήταν αυτή της ηθοποιού Vega. H ιδιαίτερη Ralph & Russo Couture με τις χιλιάδες πέρλες, όπως ήταν φυσικό δεν χρειαζόταν ούτε ένα κόσμημα να προσθέσει. Εκπληκτικό!

Kasia Smutniac : H Πολωνικής καταγωγής ηθοποιός γνωριζει καλά πως να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί. Η ροζ-χρυσή maxi τουαλέτα με τα υπέροχα σχέδια απλά φαντάζει ονειρική...

Elizabeth Banks : Dolce & Gabbana Couture λευκή δημιουργία με λαμπερές λεπτομέρειες φόρεσε η Αμερικανίδα ηθοποιός. Chic & classic.

Flammetta Cicogna : To όμορφο μοντέλο σε διαφορετικό mood από τις προηγούμενες κυρίες, διάλεξε ένα maxi φόρεμα με 3D print που μας άρεσε πολύ. 

Laura Bailey : To γνωστό μοντέλο από την Αγγλία διάλεξε μια ρομαντική floral τουαλέτα που μόνο έργο τέχνης θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς. Πανέμορφη!

Viann Zhang : Δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί οποιδήποτε φεστιβάλ και η ηθοποιός Viann Zhang να μη μπει στη λίστα με τις καλοντυμένες. Φυσικά πάντα φροντίζει να επιλέγει τουαλέτες με εντυπωσιακές ουρές, όπως αυτή με την λευκή με τα εκατοντάδες φτερά στην ουρά.

Tο πρώτο δείγμα από τις εμφανίσεις ήταν απλά ενυπωσιακό. Άραγε οι επώνυμες κυρίες τι μας επιφυλάσσουν τις επόμενες μέρες;

 

Δες εδώ, τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των MTV VMA's 2015.