Emmy Awards : Oι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των βραβείων

Aπό την Sarah Jessica Parker το 2003, μέχρι την Sofia Vergara στα περσινά βραβεία...
Emmy Awards : Oι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των βραβείων



Ήδη από την Τετάρτη στο #followme.gr, διαβάζεις καθημερινά ειδικά αφιερώματα για τα Emmy Awards τόσο όσον αφορά το στιλιστικό επιλογές των stars. Τις καλύτερες κόκκινες τουαλέτες τις είδες, τα ωραιότερα χτενίσματα τα θαύμασες όπως και ερωτεύτηκες τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και τα παπούτσια που σου παρουσιάσαμε. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή που πρέπει να δεις τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουν περάσει ποτέ από το κόκκινο χαλί.

Το στιλιστικό ταξίδι θα αρχίσει από το μακρινό 2003 με πρωταγωνίστρια την πάντα stylish Sarah Jessica Parker και θα φτάσει μέχρι τα περσινά βραβεία που η αλήθεια είναι ότι είδαμε τις πιο πολλές και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε κερδίζουν κατά κράτος, με το μαύρο χρώμα να μην αποτελεί την Νο1 επιλογή των διάσημων ηθοποιών και προσκεκλημένων.

Σε αυτά τα βραβεία τα έντονα χρώματα νικούν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εντυπωσιακές γοργονέ τουαλέτες, σέξι φορέματα και δημιουργίες υψηλής ραπτικής, είναι λίγα από αυτά που θα δεις με πολύ ενδιαφέρον, στην μοναδική gallery που ακολουθεί...

P.S : Μην ξεχάσεις να παρακολουθήσεις live το βράδυ της Κυριακής (20/9)  εδώ στο #followme όλες τις λεπτομέρειες και τις εξελίξεις της πιο λαμπερής βραδιάς.

Δες εδώ τα καλύτερα αξεσουάρ και παπούτσια που έχουν περάσει ποτέ από το κόκκινο χαλί!