Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν στο Inspiration Gala Los Angeles

Οι σέξι διαφάνειες πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί του χθεσινού gala.
Οι εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν στο Inspiration Gala Los Angeles



Το Inspiration Gala, είναι μία σειρά από gala events που άρχισαν το 2010, με σκοπό τον εορτασμό της αντρικής μόδας και ταυτόχρονα τη συγκέντρωση πόρων για τα ερευνητικά προγράμματα κατά του ιού του HIV, του ιδρύματος amFAR. Τέτοια αντίστοιχα gala γίνονται κάθε χρόνο από το Παρίσι μέχρι το Σάο Πάολο και μέχρι σήμερα έχουν μαζευτεί πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς το amFAR.

Το χθεσινό amFAR Inspiration gala, έγινε προς τιμήν του σχεδιαστή μόδας Tom Ford και για αυτό το λόγο μπορείς να φανταστείς ότι από το κόκκινο χαλί δεν έλειψαν μερικοί από τους αγαπημένους μας celebrities. Μπορεί ο Tom Ford και η αντρική ένδυση να είχαν την τιμητική τους αλλά για ακόμα μία φορά οι γυναικείες παρουσίες κέρδισαν τα κλικς των φωτογράφων.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι σέξι γυναικείες δημιουργίες του σχεδιαστή –που φόρεσαν οι πιο πολλές από τις παρευρισκόμενες- αλλά οι χθεσινές red carpet εμφανίσεις ήταν από τις πιο σέξι, στο σύνολο τους, που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Αρχικά τα κλικς έκλεψαν ισάξια οι εμφανίσεις των Rihanna και Miley Cyrus, με δημιουργίες του σχεδιαστή, αφήνοντας πολύ λίγα στην φαντασία. Το στήθος της Rihanna στόλιζαν κεντημένα λουλούδια σε μοβ χρώμα ενώ η μαύρη τουαλέτα της Cyrus ήταν γεμάτη διαφάνεια και λωρίδες δέρματος.

Από τις sexy chic εμφανίσεις της βραδιάς ήταν αυτή της Gwyneth Paltrow, με το αντρικό σακάκι με τα κοψίματα από την SS2015 συλλογή του Tom Ford αλλά και της Michelle Rodriguez, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο σέξι εμφανίσεις και σε τόσο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο.

Η Dita Von Teese είναι από τις γυναίκες που δεν χρειάζεται να δείξουν ίχνος δέρματος για να φαίνοντας αισθησιακές, αφού το πετυχαίνει με ό,τι και αν φορέσει. Μία ακόμη που διάλεξε μαύρο και διαφάνεια, ήταν η Alessandra Ambrosio με bodycon «φιδίσια» τουαλέτα, ενώ η Milla Jovovich παρέδωσε μάθημα κομψότητας ακόμα και στην εγκυμοσύνη με το Dona Karan φόρεμα της.

Η πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele, διάλεξε ένα Versace φόρεμα με ακάλυπτη πλάτη και η Kelly Osbourne, μας έδειξε το πλούσιο μπούστο της μέσα από πουά διαφάνεια. Τέλος η fashion blogger Chiara Ferragni εμφανίστηκε με κοκτέιλ φόρεμα σε baby blue απόχρωση και πούπουλα, αφήνωντας τα υπέροχα πόδια της ακάλυπτα.