Οscars : Ανυπομονούμε! Τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα όλων των εποχών

Λάμψη και διαμάντια στο κόκκινο χαλί...
Οscars : Ανυπομονούμε! Τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα όλων των εποχών



Δύο είναι οι τρόποι που μια διάσημη θα ξεχωρίσει στο κόκκινο χαλί την βραδιά των βραβείων Oscar. Το ένα είναι σίγουρα η εντυπωσιακή τουαλέτα που θα επιλέξει και δεύτερον τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν την τελική της επιλογή. Και όμως είναι εξίσου σημαντικά και τα 2 να είναι τέλεια και μοναδικά, για να μπει στην πολυπόθητη λίστα με τις καλοντυμένες του red carpet (στη κεντρική φωτογραφία βλέπετε τα πολύτιμα αξεσουάρ της Jennifer Lopez από την τελετή απονομής του 2007).

Λίγο πριν την 88η απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθούν στο Dolby Theatre και θα παρακολουθήσουμε όλοι το βράδυ της Κυριακης  (28/2) με ξημερώματα Δευτέρας, εδώ στα γραφεία του #followme είπαμε να θυμηθούμε τα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία των βραβείων.

Κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια όπως και clutch,  με μια κίνηση αλλάζουν την εμφάνιση των stars και κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητη την συνολική εικόνα τη μεγάλη βραδιά. Φυσικά, μην νομίζεις ότι όλα αυτά τα κοσμήματα και αξεσουάρ, ανήκουν στις stars (αφού στοιχίζουν πολλά εκατομμύρια δολλάρια), αντίθετα τα φορούν για λίγες ώρες – φυσικά με την επίβλεψη ανθρώπων ασφαλείας – και μετά τα επιστρέφουν αμέσως.

Πριν δεις την gallery με τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα όλων των εποχών, δες εδώ, τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!