88th Oscar Awards Live: Όλα όσα έγιναν στο κόκκινο χαλί του Hollywood

Φορέματα, ψηλά τακούνια, κοσμήματα και ανατρεπτικές δηλώσεις από το κόκκινο χαλί του Los Angeles, απ' ευθείας στην οθόνη σου. Λεπτό προς λεπτό οι αφίξεις όπως τις είδαν τα κορίτσια του followme.gr!
88th Oscar Awards Live: Όλα όσα έγιναν στο κόκκινο χαλί του Hollywood



Τα κορίτσια του followme.gr συντονίστηκαν με L.A και σου έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες από τη λαμπερή βραδιά των Oscar! Τι φόρεσαν οι διάσημες, ποιο beauty look θα αντιγράψουμε από σήμερα κιόλας και ποιες ήταν εκείνες οι εμφανίσεις που μας έκαναν να ονειρευτούμε πως έστω για μια βραδιά περπατήσαμε στο κόκκινο χαλί σαν βασίλισσες της show biz κι εμείς.

Ας θυμηθούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί... 

To πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των Oscar! O Leonardo Di Caprio με Armani και η Kate Winslet με Ralph Lauren... Δεν σταματάς να τους κοιτάς! 

Από τις πιο καλοντυμμένες σταρ της μεγάλης βραδιάς! Η Charlize Theron στα κόκκινα (υπέροχο Dior φόρεμα!!!)... 

Παλιό καλό Χόλιγουντ θυμίζει η Lady Gaga! Φοράει εκκεντρική αλλά σούπερ κλασάτη δημιουργία του πρώην στιλίστα και νυν σχεδιαστή Brandon Maxwel και λάμπει δίπλα στον αγαπημένο της Taylor Kinney. 

Ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα για μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά! Η Cate Blanchett με ονειρεμένη -και σούπερ καλοκαιρινή- Armani Privé δημιουργία κεντημένη στο χέρι (με Swarovski κρύσταλα και λευκά φτερά). 

Πω! Πόσο σέξι είσαι Brie Larson! Δες πόσο τέλεια εφαρμογή κάνει το Gucci φόρεμα και πόσο διαφορετική εμφάνιση είναι από όλες όσες προηγήθηκαν... Μπράβο! 

Από τις εμφανίσεις που ζηλεύεις και που σε κάνουν να ονειρεύεσαι... 

Δεν περιμέναμε καμιά συντηρητική εμφάνιση από τον Jared Letto με εκκεντρική Gucci δημιουργία.  

H Kerry Washington τολμά να φορέσει και κάτι διαφορετικό! Επιλέγει Atelier Versace και ξεχωρίζει. 

Ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του Hollywood, η Margot Robbie με χρυσό Tom Ford φόρεμα και Forevermark κοσμήματα. 

Δεν τολμά εκκεντρικότητες στα Oscar η Julianne Moore! Επιλέγει μαύρο Chanel φόρεμα που φόρεσε στην πασαρέλα η Kendall Jenner. 

Την ασφάλεια του κλασικού μαύρου επέλεξε η Jennifer Garner και εμφανίστηκε στο χαλί με Versace.

Θα είναι η βραδιά του; Ο Sylvester Stallone και η όμορφη σύζυγός του Jennifer Flavin.

Η Saoirse Ronan με απαστράπτουσα και πολύ ενδιαφέρουσα Calvin Klein δημιουργία.

Ο Eddie Redmayne μας θύμησε πόσο σέξι και κλασάτος μπορεί να είναι ένας άντρας φορώντας βελούδο. Θα μπορούσε ωστόσο η Hannah Bagshawe.να του πει ότι δεν φοράμε βελούδο στο Λος Αντζελες αυτή την εποχή που έχει 25 βαθμούς Κελσίου το βραδάκι! Ο Βρετανός φοράει Alexander McQueen κοστούμι. 

Πολύ μπλε είδαμε απόψε! Η Naomi Watts με Armani. 

Και δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του! Φροντίζει ακόμα και το Marchesa φόρεμά της.

John Legend και Chrissy Teigen! Το πιο σέξι και καλοντυμμένο ζευγάρι των φετινών Oscar.  

Να κι ένα (σχεδόν) κόκκινο φουστάνι! Η Olivia Munn φοράει Stella McCartney και κάνει τη διαφορά.

Η Sophie Turner φοράει οικολογικό ("green dress") Galvan και διαδηλώνει υπέρ του DiCaprio! Μαζί σου Sophie...

Το πιο αριστοκρατικό φόρεμα που είδαμε μέχρι στιγμής! Η Rooney Mara έκανε εντύπωση πάλι... Φοράει Givenchy με τριπλή δαντέλα κεντημένη στο χέρι... 

Και λίγο γυμνό από την λαμπερή Olivia Wilde που έφτασε αγκαλιά με τον Jason Sudeikis και δεσμεύτηκε ότι δεν θα αγκαλιάσει πολύ κόσμο απόψε για να μην γίνει... πολύ αποκαλυπτικό το εκπληκτικό Valentino Haute Couture φόρεμά της. 

Ωραία λεπτομέρεια από την εμφάνιση της Olivia Wilde. Τίποτα στην τύχη! 

Σούπερ σέξι η Priyanka Chopra με το λευκό Zuhair Murad φόρεμα απ΄ευθείας από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2016. Μας αρέσει!  

Σέξι, ναζιάρα, αδυνατισμένη και λαμπερή! Η Sofia Vergara με διαχρονικό Marchesa φόρεμα (το brand εξελίσσεται στην πιο safe επιλογή για το κόκκινο χαλί). 

Αυτός είναι ο υπέροχος κόσμος του χολιγουντιανού θεάματος! Γεμάτος αντιθέσεις... 

Πόσο γλυκούλης είναι ο Jacob Tremblay από το The Room! Πρώτη φορά ο Οίκος Armani έφτιαξε τόσο μικρό κουστούμι για το κόκκινο χαλί! 

Βρετανικό στιλ στο κόκκινο χαλί από τον Sam Smith που αγαπάμε να ακούμε! Θυμήσου το τραγούδι του για την τελευταία ταινία του James Bond καθώς βλέπεις τις αφίξεις... 

Πολύ αργούν πάντως τα a list ονόματα του Hollywood να εμφανιστούν στο χαλί... Σνομπάρουν, αποφεύγουν την κάμερα ή αργούν για να κάνουν εντύπωση; 

H Alicia Vikander δεν συνοδεύεται από τον σούπερ σέξι σύντροφό της Michael Fassbender αλλά από τους γονείς της. Τι γλυκό! 

Το γλυκό Κορίτσι από τη Δανία, Alicia Vikander, υποψήφια για Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου φοράει custom Louis Vuitton φόρεμα και ρισκάρει με το κίτρινο χρώμα που σπάνια βλέπουμε στο κορυφαίο κινηματογραφικό event της χρονιάς.

Η πιο γλυκιά ανάρτηση στα social media των Oscars! Η βραβευμένη με χρυσό αγαλματάκι Anne Hathaway ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της αγκαλιά με το Oscar της (β' γυναικείου ρόλου για το Les Misérables).

Δέκα χρόνια μεταδίδει για το Ε! από το κόκκινο χαλί των Oscars η Giuliana Rancic και το γιορτάζει με αυτή την υπέροχη Georges Chakra δημιουργία! Ο Λιβανέζος σχεδιαστής είναι ένας από τους αγαπημένους της παρουσιάστριας που θέλει να ξεχωρίζει στις πιο λαμπερές στιγμές του Hollywood. Έχει συνδυάσει το φόρεμα με Rene Caovilla παπούτσια και Samsung ρολόι. 

Κάτι μας λέει πως έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας απόψε... 

Χμ... Κάπως υπεροβολικό αλλά σίγουρα παραμυθένιο!

Ναι, Heidi Klum μας έβαλες ιδέες! Το φόρεμά σου θα είναι καταπληκτικό (Marchesa είναι;)... Ανυπομονούμε! 

Κι αυτό είναι το αστραφτερό φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση! Φοράει Christian Siriano δημιουργία, Jimmy Choo παπούτσια και Lorraine Schwartz κοσμήματα. Well Done Maria!

H Maria Menounos είναι έτοιμη για τη live μετάδοση του E! και ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει κάνει ήδη τα μαγικά του με τις βούρτσες και το μακιγιάζ του. 

Προλαβαίνεις να ετοιμάσεις την Oscar γωνιά σου! Το κόκκινο χαλί στρώνεται... 

Ναι, όλοι αυτοί οι άνθρωποι ετοιμάζουν τη Jessica Chastain για τη μεγάλη βραδιά. omg!

Καλά βλέπεις! Η Sofia Vergara κάνει τελική πρόβα με ιλλιγγιώδη ψηλοτάκουνα...

Θα ξεπεράσουν οι σταρ του Hollywood απόψε την αίγλη και την εντύπωση όσων περπάτησαν τα προηγούμενα χρόνια στο χαλί των Oscar; Πριν αποφασίσεις θαύμασε τις πιο hot εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού κάνονταν κλικ ΕΔΩ.   

Θα τηρήσουν οι stars το αυστηρό dress code των Oscar ή θα προκαλέσουν με way too sexy εμφανίσεις; 

Σε περίπτωση που έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στα μαθηματικά κοίτα αυτόν τον πίνακα πολύ προσεκτικά. Το Hollywood Reporter δημοσίευσε τους νικητές της βραδιάς σύμφωνα με τον απόφοιτο του Χάρβαρντ Βen Zauzmer (ο οποίος λένε πως κάθε χρόνο κάνει προβλέψεις με 75% επιτυχία). Επ! Τι βλέπουμε; Θα το πάρει το Oscar λέει ο Leonardo DiCaprio... Λες; 

Λες να είναι η βραδιά του Sylvester Stallone; Προλαβαίνεις να ρίξεις μια ματιά στη συγκλονιστική του ιστορία (το ήξερες ότι πούλησε τον σκύλο του γιατί δεν είχε χρήματα να τον ταϊσει;). Κάνε κλικ ΕΔΩ. 

Η αξία είναι στη λεπτομέρεια! Πριν βγουν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί των φετινών Oscars ρίξε μια ματιά σε όσα αστραφτερά αξεσουάρ μας έχουν μείνει αξέχαστα. Κάνε ένα κλικ ΕΔΩ

Έχεις λατρέψει το Carol; Είτε λάμψει στα Oscar είτε όχι να διαβάσεις αύριο κιόλας το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία! Κάνε κλικ ΕΔΩ και είμαι σίγουρη πως θα σε πείσω να πας στο βιβλιοπωλείο. 

Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τη συγκίνηση που ένιωσες στην σκοτεινή αίθουσα βλέποντας το The Room; Και που να διαβάσεις το βιβλίο! Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες ποια αληθινή ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη συγκλονιστική ιστορία. 

Και μια ερώτηση για σένα! Ξέρεις γιατί τα Oscar λέγονται Oscar; Δες την απάντηση ΕΔΩ