Blake Lively θα είσαι για πάντα το Gossip Girl μας!

Στην απόλυτη σταρ του φεστιβάλ των Καννών εξελίσσεται το ούτως ή άλλως πιο stylish κορίτσι του θεάματος!
Blake Lively θα είσαι για πάντα το Gossip Girl μας!



Είναι πλέον 28 ετών, σύζυγος, μητέρα και έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της αλλά πραγματικά εάν συνεχίσει εμφανίσεις σαν αυτές που κάνει τις τελευταίες ημέρες (και νύχτες) στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών τότε... ναι δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την ταύτιση της Blake Lively με την  Serena van der Woodsen της λατρεμένης μας τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl! 

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη κιόλας μέρα η Blake Lively μας έδειξε πως στις Κάννες δεν βρίσκεται απλώς για να προμοτάρει τη νέα της ταινία, Cafe Society (με την υπογραφή του Woody Allen) αλλά για να τραβήξει όλα τα φώτα της διοργάνωσης πάνω της. Μόλις πάτησε στο κόκκινο χαλί πραγματικά όλες οι κάμερες στράφηκαν πάνω της... Πριν καλά καλά συμπληρωθεί η τρίτη μέρα είχε φορέσει Giambattista Valli, Versace, Chanel και Valentino δημιουργίες αλλά πραγματικά αυτό το ονειρεμένο Vivienne Westwood φόρεμα (για το οποίο χρειάστηκαν 30 μέτρα ύφασμα) θα το θυμόμαστε καιρό. 

Κι όπως είπε και μια φίλη στο τηλέφωνο "για ένα τέτοιο φόρεμα θα ξαναπαντρευόμουν"!

Λοιπόν, τι λες; Είναι η σύζυγος του -σούπερ σέξι- Ryan Reynolds μία από τις πιο λαμπερές χολυγουντιανές σταρ της δεκαετίας;

Υπέροχη επίσης και αυτή η εμφάνιση, με Giambattista Valli, στις Κάννες: 

Ενώ βέβαια συζητήθηκε πολύ και το Versace φόρεμά της το οποίο (όπως και το προηγούμενο) δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην αγορά (μπορούμε όμως ελεύθερα να ονειρευτούμε ότι το φοράμε και κάνουμε τα ψώνια μας στο Rodeo Drive του Los Angeles)! 

Αν, όμως, υπάρχει μία εμφάνιση στη γαλλική Ριβιέρα που μας θυμίζει περισσότερο το Gossip Girl μας είναι αυτή η Chanel έκρηξη στυλ: