Susan Sarandon: Έξαλλη με τον Woody Allen στο Φεστιβάλ των Καννών!

Επίθεση δημοσίως από την ηθοποιό προς τον σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση!
Susan Sarandon: Έξαλλη με τον Woody Allen στο Φεστιβάλ των Καννών!



Tα νέυρα της με τον Woody Allen είχε η Susan Sarandon κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, η οποία ξεκίνησε μία καταιγιστική επίθεση εναντίον του. Ο λόγος, δεν ήταν άλλος από το γνωστό θέμα που είχε δημιουργηθεί όταν εκείνος χώρισε τη γυναίκα του Linda Farrow και παντρεύτηκε τη θετή κόρη τους.

Η ηθοποιός μιλώντας σε ένα πάνελ για τα θέματα των γυναικών στην κινηματογραφική βιομηχανία, μαζί με την συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία ‘Thelma and Louise’, Geena Davis, κατηγόρησε ανοιχτά το σκηνοθέτη λέγοντας: «Έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά ένα παιδί και δεν νομίζω ότι αυτό είναι σωστό».

Αφορμή για την αναφορά στο θέμα έδωσε μία ερώτηση για το τι σκέφτεται εκείνη περί των σχολίων για τη νέα ταινία του Allen ότι δεν είχε καλό υλικό και θέμα. Η ταινία αφορά στον έρωτα μιας μεγάλης γυναίκας με έναν νεώτερο άντρα.
Εκείνη με ύφος απάντησε: «Δεν έχω τίποτα καλό να πω για τον Woody Allen, οπότε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να πάμε τη συζήτη προς τα εκεί».

Ο σκηνοθέτης και πρώην ηθοποιός έχε αρνηθεί τις κατηγορίες, από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι οποίες επίσης δεν έχουν ποτέ αποδειχθεί στο δικαστήριο.

Οι ευτυχισμένες μέρες με τη Linda farrow

Ήξερες ότι η Susan Sharadon νιώθει πληγωμένη από τον κατά 30 χρόνια μικρότερό της, πρώην!