Οσκαρική εμφάνιση της Jennifer Lawrence στη πρεμιέρα του Hunger Games: Mockingjay-Part 1

Οσκαρική εμφάνιση της Jennifer Lawrence στη πρεμιέρα του Hunger Games: Mockingjay-Part 1



Άρχισαν και οι εμφανίσεις για την προώθηση του «Hunger Games: Mochingjay Part1», ό,τι πρέπει δηλαδή για εμάς, να χαζεύουμε φορέματα, κόκκινα χαλιά και να κάνουμε την κριτική μας για το ποια ντύθηκε καλά και ποια όχι.

Βασικά σε μία τέτοια πρεμιέρα δεν περιμέναμε με το ποπ κορν στο χέρι να δούμε ποια ντύθηκε και καλά και ποια όχι αλλά για το αν η αγαπημένη Jennifer Lawrence –παίζει την Katniss Everdeen στην ταινία- θα καταφέρει να περπατήσει το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας στο Λονδίνο χωρίς να σκοντάψει πουθενά. Τελικά, ναι, τα κατάφερε ούτε έπεσε, ούτε σκόνταψε και εμείς συμμεριζόμαστε τόσο το άγχος της, γιατί δεν ξέρεις πόσο άτιμα είναι τα ελληνικά πεζοδρόμια για τη γυναίκα με τακούνι, Jennifer μου, ρεκόρ πεσίματος στη χώρα.

Μην έρθεις κατά δω, καλύτερα.

Η Jennifer είναι Dior κορίτσι και αυτό φαίνεται και από την λευκή custom made τουαλέτα της. Μας άρεσε το γεγονός ότι το φόρεμα ναι μεν είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη red carpet  περίσταση, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε, άνετα, να το φοράμε το καλοκαίρι με σανδάλια, σε μεταλλική απόχρωση, σε κάποιο νησί. Το πίσω μέρος του φορέματος ίσως ήταν το πιο δυνατό του σημείο αφού, σε πλάτη σε βαθύ V-κόψιμο κολακεύει όλα τα σώματα.

Πρόσεξε ότι η μέση του φορέματος είναι αρκετά χαμηλή, κάτι που δεν ενδείκνυται τόσο για εμάς τις….εεεμ… μεσογειακές δεσποινίδες. Για αυτό το λόγο αν θες να δοκιμάσεις και εσύ ένα ανάλογο φόρεμα με ασύμμετρη φούστα, φρόντισε η μέση του φορέματος να σταματάει ελάχιστα χιλιοστά πάνω από τη δική σου.

Jennifer σε αγαπάμε πολύ αλλά μας έχει μπει η ιδέα ότι εκεί που βαφόσουν –πολύ ωραία η λευκή σκιά γύρω από τα μάτια- άργησες λίγο και έφυγες τρέχοντας, ξεχνώντας να βγάλεις την κορδέλα που σου κράταγε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Σε συγχωρούμε μόνο και μόνο γιατί μας άκουσες εδώ στο #FollowMe και όχι μόνο τόλμησες λευκό χρώμα το χειμώνα αλλά και λευκό στα νύχια.   #FTW